Cel mai recent gadget Motorola permite mesageria prin satelit pe orice smartphone Traducere

Anonim Anonim 26 Februarie (ed.)

Cel mai recent Defy Satellite Link de la Motorola poate adăuga puteri de comunicare prin satelit oricărui smartphone iPhone sau Android. Tehnologia, dezvoltată în colaborare cu Bullitt Group, a fost prezentată la MWC 2023 din Barcelona.

Defy Satellite Link se poate conecta cu un smartphone prin Bluetooth și oferă funcționalitate de mesaje text bidirecționale folosind aplicația Bullitt Satellite Messenger. Bullitt a spus că mesajele trimise cu ajutorul dispozitivului sunt direcționate prin sateliți geostaționari care sunt la 22.300 de mile distanță de pământ. Aceasta înseamnă că poate oferi cu ușurință o comunicare atât de necesară în zone cu conectivitate celulară limitată sau fără conexiune.

Accesoriul universal Bluetooth care cântărește doar 70 g permite utilizatorilor să-și partajeze locația și să contacteze serviciile de urgență atunci când au nevoie. Oferă un buton SOS fizic și un buton „Check IN” de locație, iar aceste funcții pot funcționa chiar și atunci când smartphone-ul asociat nu este în apropiere.

Sub capotă, Motorola Defy Satellite Link este alimentat de un cip Mediatek pentru comunicații prin satelit și vine cu o baterie de 600 mAh care poate supraviețui mai multe zile. Lista de funcții de conectivitate include și eSIM, GPS, GLONASS, Galileo, Bluetooth 5.1 și multe altele.

Este un dispozitiv robust, rezistent la apă și praf, care are un rating IP68. De asemenea, a trecut testul Mil-Spec 810H care ia în considerare factori precum modul în care dispozitivul funcționează în timpul schimbărilor abrupte de temperatură și rezistența la vibrații și umiditate.

Acum, vorbind despre preț și disponibilitate, Motorola Defy Satellite Link va fi pus în vânzare în aprilie anul acesta cu un preț de 99 USD. Va exista, de asemenea, o opțiune de pachet (începând de la 149 USD) care oferă acces la un abonament anual în care utilizatorii vor primi până la 30 de mesaje bidirecționale pe lună și SOS Assist.

Sursa: neowin.net

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica