Cum sa verifici viteza site-ului tau

Smile Smile 22 August

Verificarea vitezei unui site web este esențială pentru a te asigura că utilizatorii tăi au o experiență optimă. Un site mai rapid poate contribui la reținerea utilizatorilor, la o rată de conversie mai mare și la un scor mai bun în motoarele de căutare. Iată câteva metode prin care poți verifica viteza site-ului tău:

  1. Google PageSpeed Insights: Este un instrument oferit de Google care analizează conținutul unei pagini web și apoi generează sugestii pentru a face acea pagină mai rapidă. Îți oferă scoruri separate pentru versiunile desktop și mobile ale site-ului tău.

  2. GTmetrix: Este un alt instrument popular care oferă informații detaliate despre factorii care influențează viteza site-ului tău. În plus față de sugestii, el oferă și un eșantion de apeluri de apel waterfall, care te poate ajuta să identifici resursele care durează cel mai mult timp să se încarce.

  3. WebPageTest: Este un instrument gratuit care îți permite să testezi viteza site-ului din diferite locații și pe diferite tipuri de dispozitive și browsere. Oferă o mulțime de informații detaliate, inclusiv o vedere waterfall, similară cu GTmetrix.

  4. Pingdom Website Speed Test: Pingdom este un alt instrument popular care analizează viteza paginilor și oferă informații despre timpul de încărcare, dimensiunea paginii și mai mult.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica