Căutați cei mai buni roboți, aplicații și jocuri Telegram - Telegram Apps Center (tApps Center)

Smile Smile 21 August 2023 (ed.)

Pe 17 august, Telegram TON și-a prezentat platforma oficială pentru ca utilizatorii să caute roboți, aplicații, instrumente, utilități și jocuri care rulează în Telegram.

Ce este deja în catalog

Telegram Apps Center este un director al ecosistemului Telegram Bots și Web Apps (TWA).

De fapt, Telegram Apps Center este un director de roboți, jocuri și aplicații web dovediți care folosesc API-ul Telegram. Un analog al magazinelor de aplicații App Store sau Google Play, numai pentru Telegram.

Trei tipuri principale de proiecte pot fi găsite în Centrul de aplicații Telegram:

  • Boții sunt chatboți tipici, cum ar fi Unibot , cu care utilizatorii pot interacționa prin intermediul funcției de chat. Aceștia îndeplinesc sarcini de la schimbul de informații de bază sau prognoza meteo până la sarcini complexe, cum ar fi identificarea semnalelor de tranzacționare sau facilitarea tranzacțiilor.

  • Jocuri - Boții și aplicațiile concepute pentru jocuri, precum Hero Blaze , lansat recent , sunt concepute pentru a oferi sesiuni de jocuri interactive. Ei organizează diverse jocuri și turnee, permițând utilizatorilor să participe la ele singuri sau să facă echipă cu prietenii.

  • Aplicații web (Web Apps) - reprezintă un nou val de roboți și au o interfață web care oglindește site-urile web tradiționale. Un exemplu al acestei categorii este @joincommunity_bot , un set de instrumente pentru aplicații web mai sofisticat și mai flexibil decât chatbot-urile pentru construirea de aplicații orientate spre comunitate și multe altele.

Cum funcționează tApps Center

Din director, puteți merge pur și simplu la aplicație făcând clic pe butonul „Deschide”, care va deschide o fereastră pop-up care vă va redirecționa către canalul sau botul Telegram. Apoi, veți naviga în Messenger Telegram. Unele aplicații, în special jocuri, vă pot solicita să deschideți o filă de browser pentru a accesa mediul utilizatorului.

Pentru a accesa tApps Center, faceți clic pe unul dintre linkurile de mai jos:

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica