S-a deschis primul Aqua Park cu tobogane si piscine. Este în comuna Victoria, lângă graniţa cu Republica Moldova

Publicul Publicul 11 August (ed.)

De câteva săptămâni, în județul Iași s-a deschis primul aqua park cu trei piscine cu tobogane pentru copii, la granița cu Republica Moldova, în comuna Victoria.

Aqua Party e investiția unui om de afaceri cunoscut în Iași, care deține și Indiana și restaurantul Moara de Foc, iar parcul acvatic pentru copii completează ansamblul mai vechi, pe care erau deja construite un restaurant, locuri de cazare și două piscine. Prețul de intrare este, în weekend, de 80 de lei pentru adulți și copiii peste 10 ani și de  60 de lei pentru copiii cu vârste între 3 și 10 ani.

“La Aqua Party, găsești cea mai mare piscină în aer liber din Iaşi, ca principal punct de atracţie turistică. Dacă iubești să înoți, îţi dăm o veste bună: ai peste 250 mp. de pieptănat apa cum știi tu”, potrivit paginii de internet a centrului de relaxare.

În weekend, biletul de acces costă 80 de lei pentru adulți și minorii cu vârste peste 10 ani. Pentru copiii mai mici, cu vârste între 3 și 10 ani, intrarea costă 60 de lei. Copiii până în trei ani au acces gratuit (fără șezlong inclus), în timp ce cei mai mari, plătitori de bilet, au și șezlongul inclus în preț.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica