Waterhole - Forum construit cu PHP Laravel

Alex Alex 5 August (ed.)

Waterhole este o platformă completă de implicare a publicului. Creați spații în care comunitatea dvs. poate avea discuții, sugera și vota idei, pune întrebări și publică conținut de lungă durată - toate în același loc, sub propriul dvs. brand și domeniu.

Blocuri puternice de construcție a comunității

Tot ceea ce aveți nevoie pentru a construi și susține o comunitate sănătoasă este inclus din cutie, proiectat atent pentru a fi simplu și flexibil. Combinați și potriviți setările din fiecare canal pentru a optimiza stimulentele și pentru a obține cele mai bune rezultate din comunitatea dvs.

Răspunsuri

Marcați cel mai bun răspuns pentru fiecare întrebare în canalele de asistență și filtrați postările după răspuns sau fără răspuns.

Reacții

Personalizați reacțiile pentru fiecare canal – păstrați-l simplu cu „aprecie”, deveniți fantezi cu niște emoji sau folosiți reacțiile pentru a număra voturile.

Taxonomii

Definiți taxonomii filtrabile pentru fiecare canal pentru a subcategorii discuțiile fără ierarhii copleșitoare.

Grupuri de utilizatori

Recompensează cu fler colaboratorii de încredere și oferă-le acces la canale private.

Filtre

Personalizați filtrele disponibile pentru fiecare canal pentru a ajuta utilizatorii să găsească conținutul cel mai relevant.

Îndemnuri

Configurați solicitări la timp pentru a ghida și a împinge utilizatorii pe măsură ce trimit conținut nou, îmbunătățind calitatea discuțiilor.

Instrumente de moderare

Păstrați lucrurile civile prin suspendarea utilizatorilor perturbatori și blocarea discuțiilor neproductive.

Aspecte

Alegeți cum să afișați postările pe fiecare canal – ca o listă sau ca carduri extinse.

O singură logare

Permiteți utilizatorilor să se conecteze cu orice furnizor OAuth2, cum ar fi Google, Facebook, Twitter sau propriul dvs. site.

Căutare

Căutare rapidă și precisă din cutie pentru a ajuta utilizatorii să găsească ceea ce caută.

Analytics

Vizualizați activitatea și tendințele recente din comunitatea dvs. cu ajutorul widget-urilor personalizabile pentru tabloul de bord.

Notificări

Urmăriți canalele și postările pentru a primi notificări despre activități noi și @menționați alți utilizatori pentru a-i notifica.

Demo: demo.waterhole.dev

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica