Top 3 instrumente pentru a găsi informații despre oameni pe Internet ⁠

Alex Alex 3 August (ed.)

🕵️‍♂️Aflați mai multe: Top 3 instrumente pentru a găsi informații despre oameni pe Internet.

🔍 Să presupunem că trebuie să găsiți urme disponibile ale unei persoane pe web, doar cu intenții bune.

⚙️ Am adunat Top 3 instrumente populare și eficiente care vă pot ajuta în această problemă:

1. PimEyes - acest instrument vă permite să găsiți fotografii în care a apărut o persoană. Are o precizie ridicată de căutare a imaginilor. În versiunea gratuită, nu veți putea deschide link-uri specifice pentru fotografiile găsite, dar va afișa unele dintre ele, ceea ce poate fi un indiciu util pentru căutări ulterioare.

2. SEON Fraud Prevention - Cu acest instrument, puteți verifica ce platforme au conturi înregistrate cu o anumită adresă de e-mail sau număr de telefon. De asemenea, vă va anunța dacă datele au fost furate sau s-au scurs (puteți compara numărul de scurgeri folosind serviciul Have I Been Pwned).

3. Sherlock-project - acest instrument vă va ajuta să găsiți toate profilurile asociate cu un anumit nume de utilizator. Acesta va colecta link-uri către toate site-urile web pe care a fost înregistrat numele de utilizator, inclusiv conturile uitate de mult.

⛔️ Este important de reținut că utilizarea acestor instrumente trebuie să respecte legea și să respecte intimitatea oamenilor.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica