Top 10 filme despre supraviețuirea în situații extreme

Alex Alex 23 Iulie (ed.)

„Storm Warning” (2007)

„Avertisment de furtună” (2007)

Un cuplu căsătorit a decis să facă o plimbare cu barca, dar brusc au fost depășiți de o furtună puternică. Au fost nevoiți să caute adăpost pe mal. Băieții au dat din greșeală peste o casă veche și, hotărând că nu locuiește nimeni acolo, au rămas să aștepte vremea rea. Acolo găsesc o grămadă de marijuana, iar în curând proprietarii înșiși se întorc.

„Whisper of Horror Road” (2008)

„Șoapta groazei” (2008)

Într-o zi, Zeik și Beth postau împreună afișe cu anunțuri de parcare. Pe drum, ei observă că ușile din fața camionului de mișcare se deschid. Înăuntru, tinerii observă un prizonier gol într-o cușcă. Dar băieții nu pot raporta acest lucru la poliție, pentru că nu au văzut plăcuța de înmatriculare a transportului. În curând, la benzinărie, Zeik descoperă că Beth a dispărut.

„Frozen” (2010)

„Frozen” (2010)

Trei prieteni au mers la munte să se distreze. Au decis să coboare muntele seara târziu. Au ajuns la ultimul lift, dar brusc se blochează la mijlocul drumului. Băieții sunt suspendați la câțiva metri deasupra solului într-un ger teribil. Și în plus, prădătorii aleargă la strigătele lor.

„Mountains Between Us” (2017)

„Munți între noi” (2017)

Ben trebuie să zboare urgent la pacientul său care așteaptă o intervenție chirurgicală, iar Alex se grăbește la propria nuntă. În mod neașteptat, zborul lor este anulat în ultimul moment. Un bărbat și o femeie decid să zboare împreună într-un avion charter. Se prăbușesc în munții înzăpeziți. Pilotul moare. La început, cuplul decide să rămână lângă epavă, dar apoi, realizând că pilotul nu a înregistrat zborul, decid să iasă singuri.

„Murder Theory” (2008)

„Teoria crimei” (2008)

Un grup de tineri vin într-o casă de țară îndepărtată pentru a se distra. Ei gătesc mâncare, beau, spun povești și își amintesc despre trecut. Brusc, are loc prima crimă. Toată lumea este îngrozită și nu știe ce să facă. Între timp, un maniac care a evadat din spital se apropie din ce în ce mai mult de viitoarele victime.

„Fight” (2011)

„Luptă” (2011)

Avionul cu o brigadă de muncitori petrolieri se prăbușește în mijlocul unui deșert înzăpezit. Acum șapte supraviețuitori sunt forțați să lupte pentru supraviețuire. Nu au provizii sau arme. Ei trebuie să lupte, nu numai cu natura și prădătorii, ci și cu slăbiciunile umane.

„Road” (2009)

„Drum” (2009)

Pământul a fost grav avariat după un lanț de cataclisme. Aproape toate viețuitoarele s-au stins. Supraviețuitorii luptă cu disperare pentru supraviețuire, devenind chiar canibali. Un tată și un fiu mic călătoresc în jurul lumii. Vor să ajungă la mare, crezând că viața ar putea supraviețui acolo.

„Impossible” (2012)

„Imposibil” (2012)

Familia Bennett era în vacanță în Thailanda. Deodată, un tsunami a măturat totul în cale. Părinții, Mary și Henry au fost despărțiți de elemente, dar fac tot posibilul pentru a-și găsi cei trei fii și a reuni din nou familia.

„I am a legend” (2007)

„Sunt o legendă” (2007)

Robert Neville a trăit în ultimii ani într-un oraș pustiu, ai cărui locuitori s-au transformat în monștri însetați de sânge. În toți acești ani, a încercat să găsească un vaccin care să poată rezista virusului. Robert trăiește singur. Are doar un câine ciobanesc fidel. Dar într-o zi întâlnește alți oameni sănătoși: o mamă cu copil.

„Survivor” (2015)

„Supraviețuitor” (2015)

Hugh Glass a fost un ghid de capcană american. Îndepărtându-și oamenii de urmărirea indienilor, el a întâlnit un urs grizzly. A reușit ca prin minune să supraviețuiască după o luptă cu o fiară rea, dar apoi a continuat pe targă. Deoarece Glass îi reținea pe toți și aproape că era pe moarte, s-a decis să continue călătoria fără el. Fiul său și cei doi vânători au rămas alături de el, care au fost nevoiți să aștepte până moare și să îngroape cadavrul. Dar Fitzgerald, temându-se pentru viața lui, a decis să nu aștepte mult și să termine Glass, ceea ce nu a fost atât de ușor.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica