Avionul cu 20 de motoare cu reactoare nucleare care permit avionului să zboare câțiva ani fără să atingă solul

Alex Alex 15 Iulie (ed.)

Avionul este alimentat de 20 de motoare electrice alimentate cu reactoare nucleare mici care permit avionului să zboare câțiva ani fără să atingă solul.

Un videoclip conceptual al unui hotel cu energie nucleară și-a făcut drum în jurul internetului, introdus sub numele de „Croaziera Sky” zburătoare de dimensiuni superioare. Imaginat ca un castel real pe cer, gigantesa Sky Cruise este concepută pentru a găzdui 5.000 de persoane în hotelul său cu restaurante și baruri, un centru comercial, săli de sport, centre medicale, cinematografe, piscine, lifturi externe, spații pentru evenimente, și o punte de observare la 360 de grade.

Proiectată inițial de Tony Holmsten și reimaginată de Hashem Al-Ghaili , Sky Cruise este pur conceptuală și a fost introdusă pentru a-i ajuta pe oameni „să-și ia un moment pentru a visa la un viitor în care astfel de lucruri ar putea exista”. Acestea fiind spuse, Alghaili face referire la progresele actuale în cercetarea fuziunii nucleare comerciale într-o postare , împărtășindu-și convingerea că Sky Cruise ar putea „într-o zi să cutreiere cerurile noastre”.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica