Data lansării și caracteristicile ale Windows 12 au fost dezvăluite

Publicul Publicul 10 Iulie (ed.)

Windows 12 este programat pentru o lansare în toamna anului 2024, oferind o bară de activități plutitoare și progrese interesante ale AI.

Potrivit unui raport recent al Windows Latest , foarte așteptatul Windows 12 este programat să fie lansat în toamna anului 2024. Printre actualizările notabile, utilizatorii se pot aștepta la introducerea unei bare de activități plutitoare și a unei game de funcții AI.

S-a dezvăluit că inițial, doar o parte dintre utilizatori vor primi actualizarea Windows 12 până la sfârșitul anului 2024. Se preconizează că implementarea în masă a noului sistem de operare va avea loc pe tot parcursul anului 2025.

Una dintre schimbările cheie va fi introducerea noului desktop cu un fel de bară de activități plutitoare. Potrivit sursei, Microsoft vrea să facă bara de activități să pară să plutească deasupra desktopului, separând-o de desktop și rotunjind colțurile. De asemenea, Microsoft optimizează Windows 12 pentru procesoarele ARM și adaugă unele funcții bazate pe inteligența artificială.

Sursa: ux-news.com

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica