Aplicații și servicii care oferă suport pentru eSIM internațional

Smile Smile 1 Iulie

Aplicații și servicii care oferă suport pentru eSIM internațional. Iată câteva exemple populare:

GigSky: GigSky este o aplicație și un serviciu eSIM care oferă conectivitate internațională în peste 190 de țări. Utilizatorii pot achiziționa pachete de date pentru utilizare pe eSIM-ul lor direct prin intermediul aplicației.

Truphone: Truphone este un alt furnizor global de servicii eSIM. Aceștia oferă pachete de date și voce pentru utilizarea în diferite țări și regiuni.

Airalo: Airalo este o platformă eSIM care oferă pachete de date pentru utilizarea în peste 100 de țări din întreaga lume. Aplicația lor facilitează achiziționarea și activarea pachetelor de date eSIM.

Ubigi: Ubigi este un furnizor de servicii eSIM care oferă conectivitate globală pentru echipamentele compatibile cu eSIM. Ei acoperă mai mult de 150 de țări și regiuni.

Google Fi: Google Fi este un serviciu de telecomunicații oferit de Google care utilizează eSIM pentru conectivitate. Ei oferă servicii internaționale într-o serie de țări și regiuni.

Acestea sunt doar câteva exemple de aplicații și servicii care oferă suport pentru eSIM internațional. Este întotdeauna recomandat să verificați disponibilitatea și acoperirea în țara sau regiunea în care intenționați să utilizați eSIM-ul înainte de a achiziționa un serviciu specific.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica