A fost lansat cel mai mare vas de croazieră din lume

Alex Alex 30 Iunie (ed.)

O navă care urmează să fie cea mai mare navă de croazieră din lume a finalizat construcția la un șantier naval din Finlanda și a făcut prima sa incursiune în apă deschisă pentru teste pe mare înainte de livrarea probabilă în octombrie anul acesta.

Icon of the Seas de la Royal Caribbean International este un mamut lung de 365 de metri și va cântări aproximativ 250.800 de tone.

Când va porni pe apele Caraibelor în ianuarie 2024, va ține confortabil aproximativ 5.610 de pasageri și 2.350 de membri ai echipajului. Piesa de rezistență a bărcii va fi cel mai mare parc acvatic pe mare din lume. Denumit Categoria 6, va avea șase tobogane cu apă, dar oaspeții care doresc o experiență mai relaxată se pot relaxa și în cele șapte piscine și nouă căzi cu hidromasaj ale bărcii.

Nava promite peste 40 de moduri de a lua masa, de a bea si de a fi distrat, dintre care multe sunt incluse in tariful de croaziera. Cu 20 de punți și opt cartiere de explorat, ideea este de a satisface orice tip de turist, cu totul, de la zone dedicate familiilor tinere, până la spații numai pentru adulți, cum ar fi primul bar cu piane de duel al Royal Caribbean International.

Există 28 de tipuri diferite de cazare, cu mai multe categorii pentru familii, mai multe amenajări cu vedere la ocean și mai mult spațiu pentru călătorii în grup. Linia de croazieră spune că este cel mai lung interval de timp pe care l-a dedicat vreodată „proiectării bazei de acasă perfecte”.

Icon of the Seas este, de asemenea, prima navă a Royal Caribbean International alimentată cu gaz natural lichefiat (GNL) și tehnologie cu celule de combustibil, ca parte a trecerii companiei către un viitor cu energie curată.

Sursa: cnn.com

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica