Cum 6 obiceiuri îmi pot schimba complet viața?

Publicul Publicul 22 Aprilie 2022 (ed.)
  • Nu lucra niciodată în timp ce stai pe pat, pentru că atunci când stai pe pat, mintea ta declanșează somnul în timp ce încerci să-ți duci la bun sfârșit munca. În acest fel, acțiunile tale și starea ta de spirit sunt complet opuse, motiv pentru care te simți somnoros și incapabil să lucrezi.

  • Când faci o treabă lungă și plictisitoare, care necesită mult efort, mănânc mereu gumă de mestecat și, de asemenea, ascult muzică fără cuvinte. Intr-adevar aceasta tehnica iti schimba starea de spirit, nu ai impresia ca faci o treaba plictisitoare ci de relaxare.

  • Am o selecție specială de muzică pentru serviciu pe care o ascult doar în timp ce lucrez, ceea ce mă pune automat într-o stare de spirit de lucru atunci când o ascult.

  • Eu folosesc întotdeauna o farfurie mică pentru a mânca și, de asemenea, nu mă uit la televizor și nu folosesc telefonul mobil în timp ce mănânc. Pentru că atunci când o faci, nu te concentrezi pe mâncarea pe care o mănânci, ci pe ceea ce te uiți, așa că nu vei putea judeca cantitatea de mâncare pe care o consumi.

  • Nu beau niciodată ceai după ce mănânc, într-adevăr ceaiul este acid, iar din cauza unei proteine ​​din alimente alimentele se vor întări, așa că va dura mai mult să o digerăm.

  • Am setat alarme în timp ce lucrez. de fiecare dată când scriu un articol și am doar o oră să-i dedic, pun 6 alarme, una la zece minute. Acest lucru îmi crește productivitatea și îmi permite să mă concentrez mai bine asupra sarcinii mele.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica