Ce am învățat în primul meu an de SEO

Anonim Anonim 3 Iunie (ed.)

Au trecut 12 luni de când am început să mă implic serios în SEO. Iată 9 lucruri pe care le-am învățat:

1. Una dintre frumusețile lumii SEO este că - cu o strategie corectă și o gândire inteligentă - David-ii chiar îi pot înfrunta pe Goliath.

Motivul pentru care am intrat în SEO a fost să încerc să îmbunătățesc vizibilitatea site-ului meu de traducere juridică. Sunt traducător juridic și traduc din germană în engleză: principalele mele piețe sunt Germania și Austria. Privind site-urile de top pentru cuvintele cheie de interes, scena a fost dominată de agenții uriașe, oferind traduceri pentru multe perechi de limbi și domenii. Fiind un one-woman-show foarte specializat, mă îndoiam dacă voi putea concura.

Răspuns: Da, pot! Cu strategia corectă și consecvența în implementare, am reușit să obțin mai multe clasamente pe prima pagină. Sunt chiar acolo, printre Goliați!

2. Persistența dă roade

Văd doar rezultatele bune pe care le am cu SEO pentru că m-am păstrat. Dacă faci doar SEO pentru câteva luni și apoi renunți, nu vei ajunge niciodată nicăieri.

SEO continuă, și mai departe, și ON...un pic ca inima lui Céline Dion la sfârșitul anilor 90.

3. Investește în SEO așa cum ai investi într-o relație de prietenie sau altă relație

Investești în relațiile tale cu scopul de a obține un avantaj specific, pe termen scurt, de la acești oameni? Nu, desigur că nu. SEO este la fel: este o investiție pe care trebuie să o faci cu o anumită credință și bunăvoință, pentru că nu există rezultate garantate.

4. Când acele rezultate apar, este atât de motivant

Deoarece succesul în SEO nu este un lucru peste noapte, este cu atât mai satisfăcător când rezultatele încep să se arate. Vedeți acele afișări și clicuri crescând și vă face să doriți să faceți mai mult, să fiți și mai buni. În cel mai scurt timp, ești un tocilar SEO total.

  1. Obținerea de backlink-uri este cu adevărat, FOARTE dificilă

Înțeleg de ce multe companii le cumpără în ciuda riscurilor. Doar obținerea unui backlink organic implică o mulțime de muncă.

6. Nu te obsedează prea mult pe date

Analiza datelor (volumele de căutare a cuvintelor cheie, datele de trafic etc.) este o parte importantă a SEO... dar concentrarea exclusivă asupra acesteia poate afecta negativ succesul SEO pe termen lung. Nu lăsați o fixare a datelor să vă distragă atenția de la crearea unui site web pe care utilizatorii dvs. țintă îl iubesc și la care doresc să revină. Când totul este spus și gata, ei sunt cei pentru care vă construiți site-ul - nu motoarele de căutare.

7. Când vine vorba de conținut, calitatea bate de fiecare dată cantitatea

Cel mai bine este să petreci timp punând laolaltă o bucată de conținut unic care are valoare reală pentru utilizatorii tăi decât să scoți 5 bucăți de conținut care repetă ceea ce au spus deja alți 20 de SEO.

8. Înțelegerea intenției de căutare este cheia

Eșecul de a analiza adevărata intenție de căutare din spatele cuvintelor cheie pe care vă bazați strategia va duce la o mulțime de risipă și clicuri inutile mai târziu în joc.

Asigurați-vă că ați înțeles ce caută de fapt utilizatorii când introduc un cuvânt cheie/expresie cheie în motorul de căutare. Conținutul tău oferă într-adevăr ceea ce își doresc/au nevoie?

9. Întotdeauna sunt mai multe de făcut

Simt că am învățat și am realizat multe în primul meu an de SEO... dar și că mai am atât de multe de făcut. Văd puncte slabe în strategia mea, URL-urile mele nu au fost optimizate corespunzător, anumite lucruri nu au funcționat așa cum mi-am dorit și trebuie să înțeleg de ce, alte piese de conținut s-au descurcat mult mai bine decât credeam... continua!

Autor: Reddit

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica