TRON Blockchain stabilește un nou record cu 10,9 milioane de tranzacții zilnice

Smile Smile 1 Iunie (ed.)

În ciuda iernii cripto în curs, blockchain-ul TRON (TRX) a atins ieri o piatră de hotar remarcabilă, atingând un nou maxim istoric al tranzacțiilor zilnice cu 10.935.762 de tranzacții procesate.

Justin Sun, fondatorul blockchain-ului TRON, a distribuit recordul pe Twitter, exprimând că realizarea indică în mod clar popularitatea în creștere și adoptarea pe scară largă a protocolului TRON.

El crede că creșterea TRON este o dovadă a dăruirii echipei și a forței de durată a protocolului, pe măsură ce industria se confruntă cu provocări.

Cu toate acestea, Sun a susținut că echipa TRON nu se mulțumește să se odihnească pe lauri. Privind în perspectivă, echipa și-a stabilit un obiectiv ambițios pentru anul care vine, și anume dublarea volumului tranzacțiilor.

Fondatorul TRON a menționat că obiectivul nu este doar creșterea numărului de tranzacții, ci și prezentarea calității și eficienței excepționale a rețelei TRON.

El a adăugat că se așteaptă că creșterea volumului tranzacțiilor va avea un impact pozitiv asupra veniturilor din protocol, demonstrând că elementele fundamentale ale TRON rămân solide chiar și într-un mediu de piață provocator.

Sursa: binance.com

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica