Noul dispozitiv portabil Q de la Sony este oficial: ecran de 8 inchi, transmite în flux jocuri PS5

Alex Alex 25 Mai (ed.)

Dispozitivul portabil „Project Q” de la Sony va veni la sfârșitul acestui an pentru jocurile Remote Play de pe PlayStation 5 prin Wi-Fi.

Sony a confirmat oficial că lucrează la un dispozitiv portabil PlayStation pentru a facilita jocul PS5. A fost anunțat la PlayStation Showcase de miercuri și se numește Project Q.

Vom lansa un dispozitiv dedicat care vă permite să transmiteți în flux orice joc de pe consola dumneavoastră PS5 folosind Remote Play prin Wi-Fi”, a spus șeful PlayStation, Jim Ryan, în timpul PlayStation Showcase. „Cunoscut intern sub numele de „Project Q”, are un ecran HD de 8 inchi și toate butoanele și funcțiile controlerului wireless DualSense.”

Mai precis, va avea un ecran LCD care rulează jocuri la până la 1080p și 60fps prin Wi-Fi, conform unui comunicat de presă Sony , și va prezenta atât declanșatoarele adaptive , cât și feedback-ul haptic al DualSense. Handheld-ul Q va fi lansat mai târziu în acest an, deși Sony nu a spus exact când sau cât ar putea costa noul dispozitiv.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica