Instagram permite acum tuturor să partajeze link-uri în poveștile lor: Vezi cum se face

Publicul Publicul 20 Aprilie 2022 (ed.)

Instagram este una dintre cele mai populare rețele sociale în acest moment, cu multe instrumente care vă permit nu numai să creați și să personalizați, ci și să promovați conținut. Un astfel de instrument util de branding este partajarea de linkuri în povești. Cu toate acestea, de când funcția a fost anunțată, regula arbitrară a companiei cu privire la cine poate posta link-uri prin poveștile lor a fost ușor enervantă. Acest lucru se datorează faptului că înainte era posibil să partajați linkuri în poveștile lor numai dacă aveai un cont verificat sau aveai peste 10.000 de urmăritori. Dar acum totul trebuie să se schimbe. Da, Instagram va permite acum oricui să posteze linkuri către poveștile lor folosind autocolante de linkuri.

Făcând linkul la dispoziția tuturor, Instagram trebuie să spună: „Am luat această decizie pe baza feedback-ului pe care l-am auzit din partea comunității despre cât de eficient ar fi ca creatorii și companiile de toate dimensiunile să beneficieze de schimburile de linkuri să crească și să crească. conturi mai mari.

Instagram a mai dezvăluit că lucrează la opțiuni de personalizare, astfel încât utilizatorii să poată adăuga în cele din urmă context link-urilor lor.

Prin deschiderea funcției de schimb de linkuri pentru toată lumea, compania a acordat, de asemenea, atenție securității și integrității utilizatorilor. Acest lucru se datorează faptului că, dacă autocolantele de schimb de link-uri sunt luate de cineva cu intenții rele, acestea pot fi folosite pentru a răspândi informații greșite sau spam. Ca atare, Instagram spune că această funcție va fi extinsă și monitorizată îndeaproape. Pentru a vă asigura că autocolantele cu linkuri nu sunt utilizate în mod necorespunzător, utilizarea autocolantelor cu linkuri va fi blocată pentru orice cont care conține informații greșite, discurs instigator la ură sau conținut care încalcă Regulile comunității.

Cum să adăugați linkuri către poveștile Instagram

  • Asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune a aplicației Instagram pentru IOS sau Android.

  • Glisați spre dreapta din feedul principal Instagram pentru a crea/încărca povestea dvs. Instagram.

  • Atingeți instrumentul autocolante din bara de navigare.

  • Atingeți autocolantul cu linkul.

  • Adăugați site-ul web către care doriți să vă conectați și faceți clic pe Efectuat.

  • Mutați autocolantul în locul potrivit din poveste.

  • Faceți clic pe „Povestea ta” sau „Prieteni apropiați” pentru a posta o poveste nouă.

Acum, la fel ca și alte autocolante Instagram, dacă doriți, puteți, de asemenea, să dați clic pe stickerul de link în pasul de editare pentru a alege dintre diferite accente de culoare.

În altă ordine de idei, Link Sharing Stickers nu este singura funcție exclusivă pentru influenți pe care platforma de socializare a deschis-o tuturor utilizatorilor săi. Compania a deschis, de asemenea, colaborari, permițând mai multor utilizatori să partajeze aceleași postări, aprecieri și comentarii.

Ce urmează pentru Instagram?

Instagram lucrează, de asemenea, la câteva alte funcții noi pentru a ajuta creatorii. Acestea includ modul de exersare pentru Live, precum și implementarea programării live. Această funcție le permite streamerilor live să-și programeze streamurile live cu până la 90 de zile în avans, iar streamerii le pot distribui prin poveștile lor și postările de feed.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica