O nouă scurgere Apple dezvăluie iPhone 15 Design Surprise

Publicul Publicul 3 Aprilie

Scurgerile iPhone 15 ne spun că Apple își rezervă cele mai interesante și mai controversate upgrade-uri pentru iPhone 15 Pro și Pro Max. Acum, o nouă scurgere de informații a dezvăluit exact cum va funcționa cea mai dezbinătoare schimbare și nu seamănă cu nimic din ce am mai văzut pe un smartphone înainte.

Publicat pe forumul MacRumors de aceeași sursă care a dezvăluit anul trecut Insula dinamică a iPhone 14 Pro, scurgerea afirmă că butoanele de volum cu stare solidă care vin la modelele iPhone 15 Pro vor funcționa în orice moment - în mod surprinzător, chiar și atunci când bateria este descărcată.

Insiderul afirmă că această funcționalitate se datorează în totalitate unui micro-procesor complet nou venit pe iPhone 15 Pro și Pro Max, care va înlocui „Modul Super Low Energy” de la Apple, utilizat pe modelele actuale. Modul Super Low Energy este capabil să utilizeze Apple Pay și să activeze Bluetooth pentru Find My Network atunci când bateria este descărcată.

„Noul microprocesor care va fi livrat în cele 15 modele Pro nu numai că va gestiona acele sarcini, dar va putea, de asemenea, să detecteze imediat apăsările capacitive de buton, menținerea apăsată și chiar să detecteze propria versiune de 3D Touch cu noua creștere a volumului/ butonul jos, butonul de acțiune (în prezent comutator sonerie) și butonul de pornire, în timp ce telefonul este oprit sau oprit”, explică persoana din interior.

„Noul microprocesor va prelua, de asemenea, funcțiile Find My, Bluetooth/UW și Apple Pay Express (gestionate anterior de SoP cu energie scăzută), în timp ce telefonul este oprit, îmbunătățind considerabil consumul de energie în aceste perioade de nefuncționare. .”

Interesant este că leakerul afirmă că Apple testează în prezent două configurații ale butoanelor capacitive de volum. Primul reglează volumul glisând în sus și în jos, al doilea folosește prese cu viteza de reglare determinată de presiunea aplicată. Acest lucru sugerează cu tărie că butoanele vor avea funcționalitate asemănătoare 3D Touch.

Ceea ce lipsește din informațiile celui care leagă sunt detalii despre noul buton de sunet în stare solidă. Scepticismul a fost ridicat în privința renunțării la designul comutatorului pe care l-au folosit iPhone-urile de la lansarea inițială în 2007. Acestea fiind spuse, MacRumors observă că butonul de sunet este probabil să fie programabil, eliberând potențialul unui buton de acțiune în stilul Apple Watch Ultra. Ceva care este probabil să entuziasmeze o mulțime de fani iPhone.

De ce altceva este de care să te entuziasmezi? După cum a devenit personalizat, upgrade-urile la modelele standard de iPhone 15 vor fi mai mici, cu o actualizare la designul iPhone 14 Pro și Dynamic Island, cip A16 și USB-C ( cu restricții MFi ).

Modificările mai mari sunt rezervate iPhone 15 Pro și Pro Max, cu scurgeri care susțin că vor avea cele mai subțiri rame din lume , un cip A17 nou uimitor , LiDAR îmbunătățit și o cameră spate gigantică . Pe de altă parte, cumpărătorii se pot aștepta ca prețurile iPhone 15 Pro să crească substanțial - a trăi pe marginea actuală nu este ieftin.

Sursa: forbes.com

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica