Se pare că OnePlus și Oppo se retrag de pe unele piețe europene Traducere

Alex Alex 29 Martie (ed.)

Oppo și OnePlus s-au aflat într-un loc puțin ciudat în ultimele luni, în special din cauza unei dispute în curs cu Nokia. Compania a trebuit să scoată deja ambele telefoane Oppo și OnePlus din Germania și se pare că lucrurile se înrăutățesc semnificativ. Potrivit renumitului leaker Max Jambor, ambele mărci urmează să iasă de pe piața europeană. Primele piețe de care vor ieși sunt Germania, Marea Britanie, Franța și Țările de Jos.

Jambor nu a detaliat cauza ieșirii bruște, dar scrisul este pe peretele twitter de puțin timp. Știam că companiile s-au luptat în urma procesului de brevet, Nokia le-a forțat să se retragă deja de pe piața germană, iar lansarea seriei Find X6, care avea loc doar în China, a sunat un semnal de alarmă. Nu este clar dacă acest lucru va avea un impact nici asupra Vivo sau Realme, care sunt companii surori ale Oppo și OnePlus.

Ce înseamnă acest lucru pentru viitor, în general, nu este clar, deoarece ambele mărci se retrag din Europa, există, evident, câteva întrebări pe care consumatorii le au. Va mai exista suport post-vânzare? Se vor lansa în continuare actualizările de software? Se vor întoarce vreodată? Este greu de spus și, fără niciun fel de declarație oficială, totul este speculație. Aceasta este o situație în curs de dezvoltare, așa că vom fi siguri că vom actualiza acest articol dacă mai auzim ceva.

Sursa: xda-developers.com

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica