Counter-Strike 2 va fi lansat în această vară

Alex Alex 24 Martie (ed.)

Unul dintre cele mai populare jocuri de pe Steam primește o continuare oficială în această vară, sub numele de Bellevue , Valve Software , bazat pe WA . a anunțat lansarea Counter-Strike 2.

Aceasta este cea mai recentă ediție dintr-o serie de împușcături la persoana întâi cu tematică militară relativ realiste pe care Valve le publică și le dezvoltă din 2000. În Counter-Strike, jucătorii formează două echipe, Terorişti şi Contraterorişti, şi se luptă între ei pentru a îndeplini sarcini precum plantarea sau dezamorsarea unei bombe.

Counter-Strike este o franciză Valve de peste două decenii, de la debutul său original ca mod creat de jucători din 1998 pentru Half-Life. Cel mai recent joc din serie, Global Offensive din 2012 , este unul dintre titlurile cu cele mai mari încasări de pe magazinul digital Valve Steam, cu o schemă populară de esports și a menținut o bază stabilă de jucători de peste un deceniu.

Anunțul oficial al Valve despre Counter-Strike 2 confirmă un zvon care circulă din februarie, când fanii de pe Reddit au observat că o nouă actualizare a driverului NVIDIA conține noi profiluri de joc numite cs2.exe și csgos2.exe.

Pe fundalul acestui zvon, CS:GO a stabilit recent un record de jucători pe Steam cu puțin peste 1,42 milioane de utilizatori concurenți pe 11 martie.

Începând de miercuri, Valve intenționează să selecteze câțiva jucători actuali CS:GO pentru a participa la o versiune beta limitată în care vor testa noi funcții ale CS2 înainte de lansarea sa internațională completă.

Aceste noi caracteristici includ o serie de îmbunătățiri grafice și fizice, cum ar fi norii de fum care interacționează realist cu iluminarea și mediile; interacțiune mai receptivă între jucători și serverul de joc; și lumi din joc „mai curate, mai luminoase, mai bune” construite pe motorul Valve Source 2 de generație următoare . Alte funcții noi sunt planificate să fie anunțate în cursul acestui an.

CS2 este programat să fie lansat ca o actualizare gratuită pentru CS:GO în această vară. Jucătorii actuali din Global Offensive vor putea să-și transfere inventarul de joc în noul joc.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica