Alternative pentru adsense

Publicul Publicul 28 Februarie 2023

Există mai multe alternative pentru AdSense, care pot fi folosite pentru monetizarea site-urilor web. Unele dintre aceste alternative includ:

Media.net - Este una dintre cele mai mari rețele publicitare pentru editori și este o alternativă populară la AdSense. Aceasta este o rețea de publicitate contextuală care îți permite să afișezi reclame în funcție de conținutul site-ului tău.

PropellerAds - Este o rețea publicitară globală care oferă soluții de publicitate pentru desktop și mobile. Aceasta oferă o varietate de formate publicitare, inclusiv pop-up-uri, reclame push și afișaje native.

Amazon Advertising - Este o rețea de publicitate a gigantului de comerț electronic, Amazon. Aceasta îți permite să afișezi reclame pe site-urile Amazon și pe site-urile partenere. Amazon Advertising are o gamă largă de opțiuni de publicitate, inclusiv afișaje native, video și reclame afișate în funcție de conținut.

Infolinks - Este o rețea de publicitate contextuală care îți permite să afișezi reclame în funcție de cuvintele cheie din conținutul site-ului tău. Infolinks oferă o varietate de formate publicitare, inclusiv link-uri sponsorizate, reclame afișate în funcție de conținut și reclame în cadrul cărora poți afișa produse afiliate.

Bidvertiser - Este o rețea de publicitate contextuală care îți permite să afișezi reclame în funcție de conținutul site-ului tău. Bidvertiser oferă o varietate de formate publicitare, inclusiv afișaje native, pop-up-uri și reclame afișate în funcție de conținut.

Este important să analizezi și să compari diferitele opțiuni de rețele publicitare pentru a găsi cea mai bună soluție pentru site-ul tău și pentru obiectivele tale de publicitate.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica