Ce este aplicatia Signal ? Întrebare

Alex Alex 25 Februarie (ed.)

Signal este o aplicație de mesagerie criptată, care permite utilizatorilor să trimită mesaje text, vocale și video, să efectueze apeluri telefonice și să împărtășească fișiere într-un mod sigur și privat.

Signal a fost dezvoltat de către compania Signal Foundation și este disponibil gratuit pentru utilizatorii de dispozitive Android și iOS. Aplicația utilizează protocolul de criptare end-to-end, ceea ce înseamnă că doar destinatarul mesajului poate citi conținutul acestuia.

În plus față de criptarea de extremă securitate, Signal oferă și funcții de confidențialitate care permit utilizatorilor să controleze modul în care mesajele lor sunt stocate și prelucrate. De exemplu, utilizatorii pot seta un termen de expirare pentru mesajele lor și pot bloca capturile de ecran ale mesajelor.

De asemenea, Signal este una dintre puținele aplicații de mesagerie care nu colectează date despre utilizatori sau nu urmărește comportamentul acestora. În schimb, Signal se bazează pe donații pentru a-și finanța dezvoltarea și nu afișează reclame sau nu vinde datele utilizatorilor.

Se zice ca este cea mai sigura aplicatie de comunicare

Din păcate, încă nu există comentarii