LumaFusion este disponibilă acum si pe Android și Chrome OS!

Alex Alex 24 Februarie 2023 (ed.)

Suntem încântați să anunțăm că LumaFusion este acum disponibil oficial pentru dispozitivele Android și ChromeOS!

Această aplicație a fost reconstruită de la zero și se bazează pe capabilitățile LumaFusion 2.4. Mergeți la Google Play Store sau Samsung Galaxy Store pentru a descărca aplicația ca achiziție unică. Puteți găsi LumaFusion în Google Play Store sau în magazinul Android la alegere

Ce este LumaFusion ?

LumaFusion este o aplicație de editare video profesională pentru dispozitive mobile iOS (iPhone și iPad) acum si pe dispozitivile Android (Samsung si altele). Aceasta oferă o gamă largă de instrumente și funcții pentru a edita, monta și procesa clipuri video și audio.

LumaFusion este una dintre cele mai avansate aplicații de editare video disponibile pe platforma iOS și Android, este folosită de creatori de conținut, videografii și editori profesioniști pentru a crea videoclipuri de înaltă calitate. Aplicația permite utilizatorilor să lucreze cu mai multe piste de video și audio, să adauge efecte, transiții, titluri și grafice animate, precum și să exporteze proiectele finale într-o varietate de formate de fișiere.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica