SkyShowtime este disponibil in Romania, o alternativa pentru Netflix

Alex Alex 23 Februarie 2023 (ed.)

Noul serviciu de streaming, SkyShowtime, reunește o colecție a celor mai mari studiouri și povestitori din lume de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock.

Un catalog unic plin de conținut interesant și captivant, inclusiv seriale și filme noi și exclusive, divertisment pentru copii și familie, povești și documentare din viața reală, precum și o bibliotecă plină de favorite din toate timpurile.

SkyShowtime este următorul mare serviciu de streaming din Europa, lansat pe peste 20 de piețe, cuprinzând peste 90 de milioane de gospodării. Acum disponibil în Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Suedia. Andorra și Spania vor fi lansate pe 28 februarie 2023.

O asociere între Comcast și Paramount Global, SkyShowtime aduce cele mai bune divertisment, filme și seriale originale de la mărcile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock. SkyShowtime va fi, de asemenea, casa unui număr de producții locale exclusive, precum și seriale SkyShowtime Original.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica