CMS opensource pentru un site comunitate online

Alex Alex 20 Februarie (ed.)

Există multe opțiuni de platforme open-source pentru a construi un site de comunitate online. Iată câteva sugestii:

  1. Discourse Este o platformă open-source de forumuri care a fost proiectată pentru a crea o comunitate online. Este ușor de utilizat, are o interfață modernă și oferă multe funcții utile.

  2. WordPress Este o platformă populară pentru site-uri web, cu o mulțime de teme și plugin-uri disponibile. Există și multe plugin-uri disponibile care vă permit să transformați site-ul într-un site de comunitate online.

  3. Flarum Este o platformă open-source de forumuri care este proiectată pentru a fi rapidă și ușor de utilizat. Are o interfață modernă și este optimizată pentru a funcționa bine pe dispozitive mobile.

  4. NodeBB Este o platformă open-source de forumuri și chat, care este construită cu Node.js. Are o interfață modernă și multe funcții utile pentru a crea o comunitate online.

  5. Vanilla Este o platformă open-source de forumuri care este ușor de utilizat și are o interfață modernă. Vine cu multe funcții utile, cum ar fi votarea și marcarea răspunsurilor, precum și integrări cu multe alte platforme.

  6. Drupal - este o platformă CMS (sistem de management al conținutului) open-source, care permite crearea de site-uri complexe cu funcționalități avansate de comunitate.

  7. Joomla - este o altă platformă CMS open-source, care poate fi utilizată pentru a construi site-uri de comunitate online.

Toate aceste opțiuni sunt gratuite și open-source, ceea ce înseamnă că aveți control total asupra codului sursă și puteți personaliza platforma în funcție de nevoile dvs. și ale comunității dvs. online.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica