Ce s-a întâmplat cu Tesla Roadster?

Anonim Anonim 9 Februarie (ed.)

A doua ediție a Tesla Roadster a fost inițial programată pentru producție și livrare în 2020, dar doi ani mai târziu, mașina încă nu a fost produsă, iar detaliile sunt încă subțiri. Iată ce știm despre Tesla Roadster de nouă generație.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a dezvăluit Tesla Roadster de nouă generație în 2017, în timpul evenimentului de dezvăluire al Tesla Semi. Nu era de așteptat, iar Musk i-a surprins pe toți cei din cameră când noul design a fost lansat spectatorilor. De atunci, au fost lansate diverse detalii, dar încă rămâne neclar când vehiculul va intra efectiv în producție.

ROADSTER-UL AR PUTEA SĂ PLUTEASCĂ

Musk a dezvăluit un potențial pachet SpaceX pentru Roadster în 2018, care ar folosi propulsoare SpaceX cu gaz rece pentru a permite abilități de flotare pe termen scurt. Tesla a reiterat acest potențial de mai multe ori, descriind un potențial timp de accelerare de 1,1 secunde 0-60 MPH. Încă nu este clar dacă FAA va avea ceva de spus despre capacitatea potențială de plutire a vehiculului, dar timpul de 1,1 secunde 0-60 ar fi cel mai rapid Tesla cu o marjă considerabilă și unul dintre cele mai rapide de pe Pământ.

PRODUCȚIA TESLA ROADSTER ERA DE AȘTEPTAT SĂ ÎNCEAPĂ ÎN 2019, 2020, 2021, 2022 ȘI ACUM 2023

Datele de producție ale Tesla Roadster s-au schimbat de mai multe ori în istoria vehiculului. După ce era de așteptat ca producția să înceapă în 2019, cu livrări în 2020, Tesla a mutat producția către „următoarele 12 până la 18 luni” în timpul Apelului pentru veniturile din T2 2020. Acest lucru a împins producția la jumătatea anului 2021, pe măsură ce pandemia a continuat și a limitat producția în întreaga industrie.

În ianuarie 2021, Musk a amânat încă o dată producția până în 2022, afirmând că ingineria vehiculului urma să fie finalizată la sfârșitul anului trecut.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica