Scripturi PHP pentru blogging și platforme de blog

Anonim Anonim 12 Aprilie 2022 (ed.)

Vrei să începi un blog independent sau să adaugi un blog de afaceri pe site-ul tău? Blogurile sunt cele mai fiabile mijloace de a dezvolta o afacere și de a crește veniturile. Acesta este cel mai bun mod de a le informa vizitatorilor despre ce este afacerea dvs.

Pe lângă atragerea de potențiali clienți, blogurile construiesc încrederea clienților existenți și îi fac să revină.

Folosind următoarele scripturi de blog PHP furnizate în acest articol, puteți începe propria platformă de blogging, puteți crea un blog independent sau puteți adăuga un blog pe site-ul dvs. existent.

Scripturi PHP pentru bloguri

WordPress oferă pluginuri și teme care oferă funcționalități suplimentare prin directorul WordPress . Depozitul WordPress conține peste 59.000 de plugin-uri și peste 9.000 de teme disponibile care pot fi instalate cu ușurință prin descărcare sau instalare cu un singur clic prin biblioteca WordPress.

b2evolution este o aplicație avansată de blogging care vă permite să vă rulați propriile bloguri, fluxuri de știri, forumuri și chiar galerii foto.

Serendipity este o aplicație de blogging alimentată de PHP care oferă utilizatorilor o modalitate ușoară de a menține un jurnal online, un blog sau chiar un site web cu drepturi depline.

În timp ce pachetul implicit este destinat bloggerilor ocazionali, Serendipity oferă un suport flexibil, deschis și ușor de utilizat, cu opțiuni pentru aplicații profesionale.

Textpattern este o aplicație web concepută pentru a elimina barierele din calea publicării online și pentru a facilita crearea de pagini web bine structurate, conforme cu standardele.

Scopul lui Pubvana este (așa cum se spune) să aibă un CMS simplu și intuitiv pentru bloguri personale, site-uri web și site-uri de afaceri mici. Pubvana folosește cadrul front-end Twitter Bootstrap, ușor de utilizat și puternic.

Pubvana oferă blogging rapid și puternic și gestionarea paginilor. Pubvana este o aplicație modulară și personalizabilă, cu temă și widget-uri predefinite.

DotClear este un script gratuit și open source creat în 2002 de Olivier Meunier. La început, proiectul Dotclear, creat de o singură persoană, a reunit în curând un grup de personalități diferite cu medii diferite.

Scopul proiectului este de a oferi un instrument ușor de utilizat, care va permite oamenilor să publice online, indiferent de abilitățile lor tehnice.

HTMLy este o aplicație open source fără o bază de date care poate funcționa și ca un fișier cms plat. HTMLy folosește un algoritm special pentru a căuta sau a lista orice conținut bazat pe data sau eticheta categoriei autorului, iar performanța va rămâne ridicată chiar dacă avem mii de postări și sute de etichete.

FlatPress este un instrument de blogging ușor și ușor de instalat. Normal și simplu, doar PHP. Nu este necesară nicio bază de date! Prezent din 2006, FlatPress este matur și bine testat.

CMS Infinite este un script multifuncțional pentru blog-revista. Are un design curat, receptiv și ușor de utilizat. Vă puteți gestiona postările, paginile de utilizator, categoriile, comentariile utilizatorilor, setările avansate și mesajele de contact cu un panou de administrare puternic.

2 Răspuns

  1. Anonim Anonim 17 Aprilie 2022 (ed..)

    Mai sunt Joomla si Drupal pentru cei ce cunosc un pic mai bine cum se face un site.