Garmin anunță ceasul de aviator D2 Mach 1 la AEA Show

Anonim Anonim 31 Martie 2022 (ed.)

Garmin a anunțat luni (28 martie) versiunea premium Mach 1 a ceasului său de aviație D2, D2 Mach 1, cu o față tactilă AMOLED

Ceasul a fost anunțat printre alte anunțuri de produse noi la Aviation Electronics Association International Convention & Trade Show din New Orleans. Cu opțiuni de hărți în mișcare și HSI, afișajul facial D2 Mach 1 are un diametru de 1,3 inci. Durata de viață a bateriei este de până la 11 zile.

Componenta de navigare a ceasului include frecvență multiplă și acces multi-GNSS, o funcție directă, capacitatea de cel mai apropiat aeroport și suprapunerea radarului NEXRAD. Alertele specifice aviației, inclusiv timp, distanță, altitudine și un temporizator de combustibil sunt, de asemenea, disponibile piloților. D2 Mach 1 oferă, de asemenea, date despre vremea aviației, inclusiv METAR-uri și TAF.

Ceasul începe automat să urmărească zborurile la decolare, apoi transferă automat data, durata, durata totală a zborului și ruta în jurnalul de bord flyGarmin.com al utilizatorului. Piloții pot, de asemenea, să încarce planuri de zbor din aplicația Garmin Pilot în ceas și să examineze lista punctelor de referință de-a lungul rutei. Ceasul include, de asemenea, suita completă Garmin de monitorizare a sănătății și funcții de urmărire a activității.

Garmin D2 Mach 1 este disponibil cu o brățară de titan ventilată sau o bandă din piele maro Oxford la prețuri de vânzare cu amănuntul sugerate de 1299,99 USD, respectiv 1199,99 USD. Ambele stiluri includ un abonament de probă la aplicația Garmin Pilot.

Sursa: avweb.com

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica