TeraBox - Stocare gratuită în cloud de până la 1 TB

Anonim Anonim 7 Ianuarie

TeraBox este o aplicație inovatoare de stocare în cloud care protejează și organizează toate fișierele de pe dispozitivul unui utilizator, ajutându-l să facă copii de rezervă și să navigheze rapid în fotografii, documente importante și fișiere cu ajutorul tehnologiei AI puternice. TeraBox le permite utilizatorilor din întreaga lume să experimenteze viitorul soluțiilor de backup de date și de stocare în cloud.

Depășind concurenții, TeraBox oferă fiecărui utilizator 1.024 GB de spațiu gratuit de stocare în cloud. Creând o experiență perfectă pentru utilizator, TeraBox sincronizează automat fișierele de pe dispozitive și face copii de rezervă pentru fotografii și videoclipuri, precum și salvează în stocarea locală de pe dispozitivele utilizatorilor pentru a-și proteja amintirile în cazul în care un dispozitiv este deteriorat sau pierdut.

Stocare în cloud: puteți obține spațiu de stocare în cloud gratuit de 1 TB oferit de TeraBox, pentru a stoca 400.000 de fotografii sau 51.200 de videoclipuri de 1 minut.

Backup în cloud: puteți face backup automat pentru fotografii și videoclipuri în aplicația TeraBox.

Încărcați fișiere: puteți încărca și trimite fișiere mari de până la 20 GB.

Disponibil pentru descărcare pe dispozitivele Android , iOS și Windows , datele pot fi accesate și online la www.terabox.com.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica