Top 10 cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile

Anonim Anonim 24 Decembrie 2022 (ed.)

Este sezonul filmelor de Crăciun și asta înseamnă că este timpul pentru recomandări de liste de filme pentru plăcerea de vizionare a tuturor sărbătorilor. Iată top 10 dintre cele mai bune filme de Crăciun din toate timpurile.

10. Home Alone - Străbătând prin zăpadă cu capcane care aproape ucid, această comedie de invazie acasă nu este la fel de brutală ca continuarea ei, dar este cea care se încadrează într-o listă folosind cuvântul „cel mai bun” în titlu. Amuzant și plin de inimă, este, de asemenea, o carte de bucate cinematografică anarhistă.

9. Anna and the Apocalypse - Un cântec mic, un mic dans, un mic cap de zombie pe o lance. Această comedie muzicală este despre sărbători și, de asemenea, despre masacrele de la sfârșitul zilelor. Nu reinventează roata, dar face mai distractiv să vezi cum mergi.

8. Batman Returns - Nu e filmul meu preferat Batman, ci cel care se petrece de Crăciun și pe care am ajuns să-l apreciez mai mult de-a lungul anilor. O sărbătoare vizuală de sărbători care încă poate să emoționeze și să distreze, în care până și Batman intră în spiritul criminal al acestei liste.

7. Violent Night - Ho-ho-holy fumează, acesta este un film nebun, amuzant și plin de vesele opriri ale crimei de Crăciun. It's Die Hard se întâlnește cu Miracle pe 34th Street , o satiră alimentată de acțiune în hohote de râs a filmelor de acțiune de sărbători și a lui Moș Crăciun reimaginat.

6. Gremlins - Un bătrân, dar bun, cu un amestec minunat de spirit serios de sărbători în familie și prieteni calzi și fapte înfiorătoare ale unei bande de monștri criminali. Dar nu vă faceți griji, oamenii reușesc să se „împletească” cu spiritul festivităților violente.

5. First Blood - Acesta este de asemenea plin de al doilea, al treilea și al patrulea sânge. Filmele Rambo sunt în cea mai mare parte retrageri ale istoriei de dreapta rasiste, care joacă în teorii obosite ale conspirației, dar primul este despre PTSD, abuzul poliției și explozii ambigue din punct de vedere moral.

4. Rare Exports: A Christmas Tale - O satiră grozav de amuzantă și bogată vizual a miturilor lui Moș Crăciun și a popularității exploatărilor moderne. Devine din ce în ce mai ciudat și mai palpitant pe măsură ce progresează și este cel mai bun din subgenul „monstru Moș Crăciun rău”.

3. Die Hard 2 - Nu la fel de perfect ca originalul, dar această continuare nu primește respectul pe care îl merită, cu excepția cazului în care îmi fac listele de vacanță, desigur. Unul dintre cele mai bune filme de acțiune slam-bang, cu multă bucurie sezonieră - sau este doar țipete obișnuite?

2. The Long Kiss Goodnight - Uitat de prea multe ori când vorbim despre filme de vacanță, această extravaganță de acțiune din anii 1990 este o vizionare obligatorie pentru orice maraton de film de Crăciun, în special unul destinat să maximizeze vărsarea de sânge.

1. Die Hard - Da, aici este din nou în fruntea altei liste. Pentru că nu numai că este cel mai bun film de Crăciun și cel mai bun film de acțiune de Crăciun, este și cel mai violent.

Sursa: forbes.com

Vizionare placuta !

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica