Apple lansează Self Service Repair în Europa, acum o sa sa-ți repari telefonul singur

Anonim Anonim 9 Decembrie 2022 (ed.)

Apple a anunțat astăzi că Self Service Repair este acum disponibil în opt țări europene, oferind manuale de reparații și piese și instrumente originale Apple prin intermediul Self Service Repair Store.

Clienții care doresc să își finalizeze propriile reparații vor putea efectua multe dintre cele mai comune reparații pentru gama iPhone 12 și iPhone 13 și notebook-uri Mac cu silicon Apple.

Magazinul de reparații cu autoservire oferă acces la peste 200 de piese și unelte individuale, precum și la manuale de reparații. Programul oferă clienților care au experiență în complexitatea reparării dispozitivelor electronice posibilitatea de a-și finaliza propriile reparații, folosind aceleași manuale, piese și instrumente ca locațiile Apple Store și Furnizorii de servicii autorizați Apple.

Apple va oferi kituri de închiriere de scule pentru 49 USD, astfel încât clienții care nu doresc să achiziționeze unelte pentru o singură reparație să aibă în continuare acces la aceste instrumente profesionale de reparații. Seturile de închiriere pentru o săptămână vor fi livrate clienților gratuit.

Sursa: apple.com

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica