Berty - Una din cele mai sigure aplicatii de mesagerie

Publicul Publicul 21 Noiembrie 2022 (ed.)

Aplicația de mesagerie pentru confidențialitate, fără e-mail și număr de telefon care funcționează cu sau fără acces la internet, date celulare sau încredere în rețea si este una din cele mai sigure aplicatii de mesagerie

  • Privat: cont 100% anonim fără e-mail – fără număr de telefon
  • Securizat: criptare end-to-end secret de transmitere perfect
  • Distribuit: rețea descentralizată peer-to-peer

Protocolul Berty se bazează pe IPFS, un protocol hipermedia peer-to-peer pentru a face web-ul mai rapid, mai sigur și mai deschis.

Cu un protocol de criptare puternic (E2EE), comunicarea cu Berty este cât se poate de anonimă (nu este nevoie de e-mail sau număr de telefon, cu un minim de metadate). Aplicația este concepută să funcționeze chiar și fără internet și fără cartelă SIM, printr-o rețea distribuită. Berty este un instrument de comunicare anti-supraveghere și este foarte greu de cenzurat.

Berty folosește un sistem distribuit peer-to-peer.

Aplicația Berty este încă în curs de dezvoltare activă. Cu toate acestea, versiunea noastră inițială este disponibilă. Alăturați-vă nouă pe Discord pentru a obține mai multe informații și încercați! Feedback-ul dumneavoastră ne va ajuta foarte mult în procesul nostru de dezvoltare.

Messenger și protocolul Berty sunt destinate oricărei persoane preocupate de libertatea lor (și celor care nu știu că libertatea lor este amenințată!).

Berty messenger va fi mereu. Și baza de cod este 100% open-source: https://github.com/berty

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica