Incredibilul plan de a construi un oraș plutitor în formă de țestoasă

Anonim Anonim 21 Noiembrie 2022

Luând forma unei țestoase gigantice, Pangeos este conceput ca un „oraș” mobil, despre care proiectantul îl estimează că ar fi cea mai mare structură plutitoare din lume.

Descris ca un Terayacht de către Lazzarini, Pangeos este numit după supercontinentul Pangea (sau Pangaea) care a existat cu sute de milioane de ani în urmă. Ar face chiar și cel mai mare din recolta actuală de megayacht-uri să arate ca niște simple dinghi-uri, cu o lungime de 550 m (aproximativ 1.800 ft) și o lățime maximă de 610 m (2.000 ft).

Pangeos ar avea o capacitate de până la 60.000 de persoane și ar include zone de andocare atât pentru avioane, cât și pentru bărci.Pierpaolo Lazzarini

Corpul ar urma să fie construit din oțel și ar avea o bază în formă de broască țestoasă acoperită de o structură ovală care susține maximum 60.000 de persoane, cu hoteluri, centre comerciale, parcuri, atât porturi de nave, cât și porturi de avioane, vile de lux, cluburi și orice altceva. necesare pentru a menține o comunitate plutitoare în mijlocul oceanului.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica