iTurist.ro - Cazări inedite în România, fără intermediari

Anonim Anonim 17 Noiembrie 2022 (ed.)

iTurist.ro - Cazări inedite în România. Cazare la pensiune, vilă, cabană, apartament sau hotel. Rezervă direct de la proprietar, la cele mai mici prețuri!

iTurist.ro este un site de rezervări directe cu unitățile de cazare.

Imaginează-ți acest scenariu: ai nevoie rapid de o cazare penntru weekend. Poate îți place în mod special o anumită unitate de cazare. Rezervați direct cu unitatea de cazare? Dacă nu, de ce nu?

Suntem aici pentru a vă spune un secret: rezervarea directă a cazării este întotdeauna cea mai bună opțiune. Avantajele de a trata direct cu unitatea de cazare depășește cu mult orice “discount” pe care credeți că-l primiți prin rezervarea cu un site de booking, în ciuda beneficiilor afișate prin reclamele lor.

În atribuirea camerelor și rezolvarea cerințelor speciale au prioritate cei care rezervă direct cu unitățile de cazare. Astfel, dacă dorești o cameră cu priveliște, la un etaj superior sau o cameră cu pat matrimonial, unitatea de cazare te poate ajuta în câteva momente.

De ce să rezervi direct cu unitatea de cazare? Prețuri mai accesibile, fără taxă de serviciu. Flexibilitate mai mare la alegerea camerelor, servicii mai bune. Termeni și politici mai flexibile.

Misiunea noastră este aceea de a oferi turiștilor ofertele turistice ale unităților de cazare din România fără reclame, ranking-uri favorizate, reclame sau popup-uri și totodată de a facilita contactul direct între turiști și proprietari.

Așadar, mesajul nostru este să rezervați direct cu unitățile de cazare, deoarece veți constata că veți obține oferte mai bune și totodată susțineți turismul românesc.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica