Crypto Exchange AAX suspendă retragerile

Anonim Anonim 14 Noiembrie 2022 (ed.)
Crypto Exchange AAX suspendă retragerile

La AAX, am pus întotdeauna utilizatorii noștri pe primul loc și am dori să vă împărtășim următoarele actualizări cu privire la situația noastră actuală. Avem speranța că, ca comunitate, putem înfrunta împreună aceste vremuri tulburi.

În lumina insolvabilității unuia dintre cei mai mari jucători ai industriei noastre săptămâna trecută, utilizatorii de criptomonede sunt pe drept îngrijorați de stabilitatea operațională și financiară a schimburilor centralizate de active digitale. La AAX, am pus întotdeauna utilizatorii noștri pe primul loc și am dori să vă împărtășim următoarele actualizări cu privire la situația noastră actuală. Avem speranța că, ca comunitate, putem înfrunta împreună aceste vremuri tulburi.

  • AAX a programat o actualizare a sistemului care va ajuta la protejarea utilizatorilor noștri de multiplele atacuri rău intenționate pe care le-am observat în această perioadă vulnerabilă. Din cauza eșecului partenerului nostru terță parte, datele soldului unor utilizatori au fost găsite anormal înregistrate în sistemul nostru. Prin urmare, limitându-ne serviciile pentru a preveni riscurile ulterioare, echipa tehnică a fost nevoită să corecteze manual și să restaureze sistemul pentru a asigura acuratețea maximă a stocurilor tuturor utilizatorilor.

  • AAX va continua eforturile noastre pentru a relua operațiunile regulate pentru toți utilizatorii în termen de 7-10 zile pentru a asigura cea mai mare acuratețe. În acest context, retragerile au fost suspendate pentru a evita frauda și exploatarea. Înțelegem că este important ca utilizatorii să se poată retrage și să tranzacționeze cât mai curând posibil și lucrăm extrem de mult pentru a oferi retrageri limitate pentru a minimiza riscul.

  • Între timp, am creat un Formular de solicitare de retragere a utilizatorului AAX pentru retragere și alte solicitări operaționale. Echipa noastră de servicii pentru clienți va urmări și se va strădui să rezolve solicitările manual, una câte una, în strânsă coordonare cu echipa noastră de securitate, operațiuni și conformitate, pentru a asigura un proces fără probleme. Așteptați-vă ca retragerile manuale să dureze mai mult decât de obicei.

  • AAX a înființat un grup operativ dedicat pentru a monitoriza îndeaproape situația și pentru a oferi actualizări zilnice în fiecare zi la 12:00 (UTC+8) pe rețelele noastre sociale oficiale și comunitățile Telegram, inclusiv starea retragerilor zilnice și progresul sistemului nostru actualizări. De asemenea, căutăm să oferim cel mai înalt nivel de transparență în gestionarea lichidității și a riscurilor.

Suntem optimiști în timp ce continuăm să ne construim platforma, să angajăm noi piețe și să ne extindem operațiunile și ne bazăm pe hotărârea ta calmă de a face față acestui moment dificil. Vom continua să avansăm împreună, protejându-ne utilizatorii ca prioritate cea mai mare. Informațiile AAX vor fi emise numai de pe site-ul web oficial AAX www.aax.com și de pe următoarele platforme de socializare. AAX își rezervă dreptul de a introduce acțiuni în justiție împotriva acuzațiilor și acuzațiilor false din partea oricărei persoane sau instituții.

De asemenea, rețineți că nimeni de la AAX sau niciunul dintre partenerii noștri afiliați nu vă va cere vreodată parole de cont, coduri 2FA sau orice informații care ar compromite accesul la fondurile dvs. Cu toate acestea, cererile de retrageri manuale vor necesita un UID și informații relevante pentru a verifica identitatea utilizatorului - cum ar fi o copie a actului dvs. de identitate și informațiile de contact înregistrate.

Sursa: aax.com
Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica