Elon Musk renunță la munca de la distanță pentru că lucrul de acasă „nu funcționează”

Anonim Anonim 14 Noiembrie 2022 (ed.)

Musk vrea să implementeze o cultură a lucrului 24/7 ...

Dacă munca de la distanță este calea de urmat, atunci de ce majoritatea companiilor de tehnologie concediază oameni?

Aproape toate companiile de tehnologie își supraestimează forța de muncă în fața unei economii care încetinește, majoritatea impunând o înghețare a angajărilor și concediind mii de angajați.

De îndată ce Elon Musk a cumpărat Twitter , a concediat jumătate dintre angajați și a cerut celeilalte jumătate să se prezinte la birou. Se pot face unele excepții.

Mișcarea este văzută ca ostilă de majoritatea lucrătorilor de la distanță care preferă să lucreze de acasă, citând povești personale pentru a arăta că sunt mai productivi departe de birou, chiar dacă majoritatea directorilor din domeniul tehnologiei care le permit angajaților să lucreze de la distanță își concediază o mare parte din forța de muncă. .

Vino la muncă sau stai acasă

Lui Musk nu-l deranjează dacă vrei să lucrezi de acasă, vrea să lucrezi cel puțin 40 de ore la birou și poți să lucrezi încă 40 de ore acasă dacă vrei.

Nu poți argumenta că Musk nu știe ce este mai bine pentru compania sa Twitter nou achiziționată . Musk a adoptat aceeași abordare la SpaceX și Tesla . El le-a spus angajaților săi de la aceste companii: „Ar trebui să stați la birou cel puțin 40 de ore pe săptămână ” . Cei care nu au făcut-o vor fi concediați. Această abordare l-a ajutat să mențină în viață două companii profitabile, în timp ce alte companii pierdeau bani.

Musk nu-și interzice el însuși sau șefului său să apară în birou:

„Cu cât ești mai în vârstă, cu atât prezența ta în birou ar trebui să fie mai vizibilă”.

Este clar că Musk nu crede că oamenii pot fi la fel de productivi lucrând de acasă, dar o pot face după 40 de ore la birou. Ți-am spus înainte că nu poți lucra pentru Elon Musk; el este diferit.

Elon Musk lucrează peste 80 de ore pe săptămână

Elon Musk depune un număr mare de ore la locul de muncă, cunoscut că lucrează peste 120 de ore pe săptămână.

El își apără devotamentul extrem față de munca sa, spunând:

„Dacă nu aș lucra săptămânal de 120 de ore în timp ce toți cei de la Tesla au lucrat uneori săptămânal de 100 de ore anul acesta, Tesla ar fi eșuat.”

Așa că, înainte de a critica poziția lui Musk cu privire la munca de la distanță, fă-ți timp să-i revizuiești înregistrările de afaceri de succes și să vezi cum îl gestionează alte companii. De exemplu, Salesforce COO Marc Benioff a declarat că are un plan specific de a reduce multe locuri de muncă în funcție de performanță și dacă trebuie să presupun că majoritatea acelor oameni lucrează de la distanță.

Astfel, după ce le-au examinat declarațiile de venit, mulți directori sunt de aceeași parte cu Elon Musk . De exemplu, CEO-ul Netflix, Reed Hastings , nu vede „nu există avantaje” în lucrul de acasă. Hastings a spus pentru Wall Street Journal :

„Incapacitatea de a ne întâlni în persoană, în special la nivel internațional, este un negativ net.”

Acest lucru este pur negativ, deoarece nu puteți construi o companie durabilă lucrând de acasă. Parag Agrawal , fostul CEO al Twitter , le-a permis angajaților săi să lucreze de acasă, iar Twitter pierdea 4 milioane de dolari pe zi, așa că nu mai vorbiți despre productivitate.

Lucrul de acasă nu funcționează pentru majoritatea companiilor. Funcționează doar pentru oameni , iar oamenii au nevoie de companii pentru a câștiga bani, pentru a obține bani.

Apple permite oamenilor să lucreze de acasă doar două zile.

medium.com

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica