Acum puteți adăuga povesti pe Signal Messenger

Anonim Anonim 12 Noiembrie 2022 (ed.)

Suportul pentru „Stories” a fost introdus în Signal messenger. Acum puteti partaja imagini, videoclipuri și texte, acest conținut va fi disponibil în 24 de ore.

Imaginea nu s-a încărcat

Pentru a crea o poveste, trebuie să faceți clic pe pictograma „Poveștile mele” sau pe pictograma camerei din colțul din dreapta jos. Puteți crea instantaneu un instantaneu sau un videoclip pentru poveste sau puteți selecta conținut din galeria de pe dispozitiv.

Imaginea nu s-a încărcat

De asemenea, în setări puteți stabili cine va vedea poveștile. Vizualizarea poate fi deschisă numai pentru contactele favorite și chaturile de grup existente.

Imaginea nu s-a încărcat

Puteți ascunde manual poveștile de anumite persoane.

Imaginea nu s-a încărcat

Când publică o poveste pentru un chat, oricare dintre participanții săi va putea nu numai să vadă conținutul în sine, ci și comentarii și reacții la acesta.

Poveștile pot fi șterse manual după creare dacă nu au trecut 24 de ore.

Acei utilizatori care nu doresc să vadă poveștile altora sau să folosească deloc această funcție pot selecta elementul „Dezactivați poveștile” din setări. Signal nu va anunța persoanele de contact atunci când au renunțat la vizualizarea poveștilor lor.

Imaginea nu s-a încărcat

Caracteristica a fost anunțată pentru prima dată luna trecută pe Forumul Comunității Signal. Inițial, era disponibil pentru testerii beta. Funcția va fi acum disponibilă în cea mai recentă versiune a Signal (v6.0) pentru toți utilizatorii de Android și iOS, iar suportul pentru desktop promite să fie lansat în curând.

Anterior, dezvoltatorii Signal au anunțat că vor începe să elimine treptat suportul pentru SMS și MMS în aplicația lor pentru Android, pentru a simplifica experiența utilizatorului și pentru a acorda prioritate securității și confidențialității. Utilizatorii vor avea la dispoziție câteva luni pentru a-și exporta SMS-urile într-o altă aplicație. Modificarea va afecta numai utilizatorii Android care au setat Signal ca aplicație implicită pentru SMS.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica