Talking Tom & Friends este cea mai populară franciză de jocuri pentru mobil a deceniului

Anonim Anonim 12 Noiembrie 2022 (ed.)

Potrivit data.ai , jocurile din franciza Talking Tom & Friends au fost cele mai descărcate jocuri ale deceniului. Proiectele din seria Talking Tom & Friends au peste 470 de milioane de utilizatori lunar.

Istoria francizei a început în 2010, când Outfit7 a lansat jocul pentru mobil Talking Tom Cat. Jocul nu a avut nicio mecanică unică, dar personajul de pe ecran a repetat frazele utilizatorului cu o voce mai înaltă, ceea ce a făcut ca proiectul să fie viral. În 12 ani, seria a crescut la 20 de jocuri și o duzină de personaje.

Cercetătorii companiei au analizat lista celor mai populare jocuri din 2013 până în 2022. S-a dovedit că în fiecare an jocurile francizei Talking Tom & Friends au ocupat primul loc în ceea ce privește numărul de descărcări. Alături de aceasta, jocurile seriei au fost incluse în lista celor 100 de jocuri mobile în fiecare an în ceea ce privește utilizatorii activi lunar.

Tot în 2021, Outfit7 s-a clasat pe locul 1 în rândul editorilor ale căror jocuri au ajuns în Top 100 de jocuri mobile de către utilizatorii activi lunari. Lista include 7 jocuri din franciza Talking Tom & Friends, iar pe locul doi se află studioul finlandez Supercell cu Clash of Clans, Brawl Stars, Clash Royal și Hay Day.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica