Educatie online - Un site pentru educatie interactiva

Anonim Anonim 12 Noiembrie 2022 (ed.)

Biblioteca digitală Educație online, care conține peste 8000 de lecții în limbile română și rusă la disciplinele de bază, create conform conținuturilor curriculare naționale, s-a îmbogățit cu un instrument interactiv dedicat Dumneavoastră, elevilor, părnților și cadrelor didactice

Fie că aveți nevoie de activități interactive pentru recapitulare, exersare sau consolidare, teste creative pentru evaluarea formativă și sumativă sau jocuri distractive pentru a capta atenția elevilor la început sau la final de lecție, educatieinteractiva.md, este ajutorul Dvs de încredere!

Acestea pot fi utilizate în sala de clasă, în activități frontale, individuale sau de grup, dar și acasă, de către elevi și părinți, cu scopul de a exersa și consolida materialul studiat la școală. 20 de tipuri de exerciții interactive pentru orice disciplină, arie curriculară și clasă, jocul „Vrei să Fii Miliardar” și „Cusa de cai”, opțiunea Test Sumativ – toate pot fi utilizate gratuit, în baza unui cont pe care îl puteți crea în doar câteva minute! Interfața este intuitivă, ușor de utilizat, fiecare activitate fiind însoțită de un scurt turorial video cu explicații suplimentare.

Sursa: educatieinteractiva.md

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica