Schimbul de criptomonede Binance intenționează să cumpere rivalul FTX pentru a evita o catastrofa in piata crypto Traducere

Anonim Anonim 9 Noiembrie 2022 (ed.)
Schimbul de criptomonede Binance intenționează să cumpere rivalul FTX pentru a evita o catastrofa in piata crypto

Binance, cel mai mare schimb de criptomonede din lume, a semnat un acord neobligatoriu pentru a cumpăra FTX.com, o unitate a rivalului principal FTX, pentru a ajuta la acoperirea unei „crize de lichiditate” la bursa de criptomonede, a declarat CEO Binance. Changpeng Zhao a spus marți.

FTX a fost sub presiune după ce Zhao a declarat duminică că firma sa își va lichida deținerile din tokenul intern al FTX, FTT, din cauza „dezvăluirilor recente” nespecificate.

„În această după-amiază, FTX ne-a cerut ajutorul. Există o criză semnificativă de lichiditate. Pentru a proteja utilizatorii, am semnat un LOI neobligatoriu, intenționând să achiziționăm integral FTX.com și să contribuim la acoperirea crizei de lichiditate”, a spus Zhao într-un tweet. menționând că Binance are libertatea de a se retrage din tranzacție în orice moment.

Într-un tweet, Sam Bankman-Fried, fondatorul și CEO-ul FTX, a spus că echipele lucrează la înlăturarea stocului actual de retrageri și că toate activele vor fi acoperite 1:1.

Binance, care domină industria cripto de un trilion de dolari, cu peste 120 de milioane de utilizatori, este în prezent investigată de Departamentul de Justiție al SUA cu privire la posibile încălcări ale regulilor de spălare a banilor de către Binance

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica