Netflix lansează o nouă ofertă: un abonament cu reclame și la un preț redus

Publicul Publicul 3 Noiembrie 2022 (ed.)

Pentru a face față concurenței tot mai puternice din partea platformelor de streaming și a atrage noi abonați, Netflix lansează o nouă ofertă: un abonament cu reclame și la un preț redus.

Din această joi, de la ora 17, clienții Netflix noi și vechi vor putea alege un abonament cu reducere la 5,99 euro pe lună, cu condiția să fie de acord să vadă reclame înainte și în timpul difuzării filmului sau serialului lor.

Potrivit Netflix, aceste reclame nu vor depăși 4-5 minute pe oră în total. Cu alte cuvinte, o reclamă de aproximativ 30 de secunde va fi difuzată înainte de a putea viziona un film. Iar pauzele de publicitate vor avea loc în timpul difuzării. Platforma promite că aceste întreruperi comerciale vor fi bine studiate pentru a evita tăierea unei scene sau în timpul unui dialog. În plus, compania clarifică că nu vor fi reclame pe profilurile copiilor.

Noua opţiune va fi lansată în 12 ţări, printre care Statele Unite, Brazilia, Germania, Japonia şi Coreea de Sud, în cursul primelor 10 zile din noiembrie.

Din pacate aceasta optiune nu va fi valabila pentru Moldova si Romania.

1 Răspuns

  1. Alex Alex 3 Noiembrie 2022 (ed..)

    Poate fi de folos pentru cei din Diaspora