Cele mai bune laptopuri de buget pentru jocuri

Anonim Anonim 30 Octombrie 2022 (ed.)

Laptopurile pentru jocuri nu-i ceea ce am numi ieftin . Cu toate acestea, acestea sunt adesea mai rentabile decât construirea propriului computer de jocuri , periferice și toate acestea, cu avantajul suplimentar de a fi mult mai ușor de călătorie. Da, puteți cheltui mai mult de 2.500 USD pentru un laptop complet echipat, dar există încă o valoare puternică de găsit în partea de jos a pieței (aproximativ 1.000 USD). Am jucat tot felul de jocuri pe o gamă largă de laptopuri de gaming la buget redus și am redus lista la cele mai bune.

Am dat prioritate laptopurilor cu plăci grafice RTX ale Nvidia, cel puțin un cip Intel de a 11-a generație sau AMD Ryzen din seria 5000 și 16 GB de RAM. Aceste specificații vizează un punct de referință de aproximativ 60 de cadre pe secundă (fps) la o rezoluție de 1080p pixeli în titlurile bogate din punct de vedere grafic și mai mult de 120 de cadre pe secundă în jocurile competitive.

Cel mai bun laptop pentru jocuri
Acer Nitro 5

Nitro 5 simbolizează tot ceea ce ți-ai dori într-un laptop de gaming cu buget redus. Pare puțin simplu, dar ecranul de 144 Hz cu rezoluția sa de 1080p este ideal pentru aproape toate tipurile de jocuri. În ciuda prețului relativ scăzut (pentru un laptop de gaming), tastatura este competitivă cu cei mai buni; există o mulțime de călătorii cheie și clicuri satisfăcătoare. Nitro profită la maximum de specificațiile sale, deseori depășind ușor rivalii cu configurații similare — atinge confortabil 60 de fps în setări joase până la medii în titluri solicitante din punct de vedere grafic și s-a extins până la 144 Hz în jocurile mai puțin intense vizual. Nici nu se încinge prea tare sau prea tare.

De asemenea, este suficient de portabil pentru a fi luat în călătorii, dar acesta este încă o mașină de aproape 5 kilograme. Cel mai bine este pentru a vă deplasa prin casă. Există o selecție puternică de porturi, cu un HDMI, un port de încărcare dedicat, un Thunderbolt 4 USB-C, o mufă pentru căști, o Ethernet și trei porturi USB-A. Există foarte puține defecte aici - trackpad-ul ar putea oferi un pic mai mult feedback, dar asta este.

Specificații de căutat: Intel Core i5 sau AMD Ryzen 7, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Nvidia GeForce RTX 3050Ti sau

Cea mai bună durată de viață a bateriei
Dell G15

G15 este cu ușurință cel mai urât laptop de aici și este destul de gros. Dar ceea ce o face specială este eficiența procesorului său AMD, care ajută această mașină să obțină aproximativ opt până la nouă ore de viață a bateriei cu sarcini tipice de productivitate și unele jocuri din mers. Pentru cea mai bună performanță, veți dori să rămâneți întotdeauna conectat la o priză de perete, dar posibilitatea de a consuma bateria timp de câteva ore este un mare plus atunci când trebuie să vă alăturați nopții de joc săptămânale, dar nu vă aflați lângă o sursă de alimentare. . Dezavantajul este încărcătorul inclus - este masiv și nu face ca această mașină să fie prietenoasă cu călătoriile.

Tastatura este drăguță, ecranul 1080p 120-Hz funcționează bine și, cu specificațiile noastre preferate (vezi mai jos), veți putea atinge 120 fps la setări grafice medii în majoritatea jocurilor. Pentru titlurile care au nevoie de mai multă putere, vă puteți aștepta la aproximativ 60 de fps la setări ridicate. Acest laptop este unul dintre cele mai greoaie din această listă, dar distribuie bine căldura și nu sună enervant de tare. Acolo unde nu poate ține pasul cu rivalii este cu trackpad-ul său mic și o construcție care se zgârie relativ ușor.

Specificații de căutat: AMD Ryzen 7 5800H sau 6800H, 16 sau 32 GB de RAM, 512 GB sau 1 TB SSD, Nvidia GeForce RTX 3050 Ti

Calitate și design de top
Asus TUF Dash F15

Indiferent dacă optezi pentru un RTX 3050 Ti mai ieftin sau mergi la o placă grafică RTX 3070, Asus TUF Dash F15 profită la maximum de componentele sale. Are una dintre cele mai bune tastaturi de gaming pe un laptop, punct, cu o combinație plăcută de călătorie plăcută a tastei și feedback tactil. Afișajul este clar și detaliat, mai ales în comparație cu rivalii. Este super subțire, sub 20 mm, dar reușește să ofere un număr mare de porturi, inclusiv o mufă pentru căști, un HDMI, trei porturi USB-A, un Ethernet și un Thunderbolt 4 USB-C. Dacă designul majorității laptopurilor de gaming cu buget redus vă face să tresăriți, Dash F15 adaugă și un anumit grad.

Rareori devine prea zgomotos, dar secțiunea superioară a tastaturii se poate încălzi puțin sub sarcină grea. Pentru o scădere ușoară a performanței, dar o viață mai bună a bateriei, luați în considerare versiunea AMD echivalentă - TUF Gaming A15 .

Specificații de căutat: Intel Core i7, 16 GB RAM, 1 TB SSD, Nvidia GeForce RTX 3050 Ti

Dacă vrei un ecran mare
Daune HP 16

Ecranele mai mari sunt mai greu de găsit la un preț mai ieftin și, desigur, un salt de la un ecran de 15 inchi la unul de 16 inchi nu este o diferență imensă. Dar HP Victus 16 este o alegere puternică dacă doriți cu disperare un ecran mai mare. La fel ca TUF Dash F15, Victus 16 oferă mai mult stil decât alte mașini de buget, așa că nu arată atrăgător. Acest laptop acordă prioritate feedback-ului de la tastatură în detrimentul călătoriilor, ceea ce înseamnă că tastele sunt superficiale, dar oferă o strângere plăcută.

Marele display este câștigătorul. Este un panou de 1080p cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz accentuată de rame subțiri în jurul marginilor, iar spațiul de 16 inchi este la îndemână de cele mai multe ori, pentru jocuri și productivitate. Când folosiți specificațiile noastre recomandate (vezi mai jos), veți putea atinge 144 fps în Apex Legends la 1080p cu setări grafice scăzute, iar jocurile solicitante din punct de vedere vizual, cum ar fi Borderlands 3 , vă vor aduce în jur de 60 fps la setări înalte.

Specificații de căutat: Intel Core i5 sau i7, 8 sau 16 GB RAM, SSD de 512 GB, Nvidia GeForce RTX 3050 Ti

Sursa: wired.com

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica