Ce este Scalp Trading în Crypto?

Smile Smile 18 Octombrie 2022 (ed.)

Tranzacționarea cu scalp sau scalping este o strategie de tranzacționare pe termen scurt pe care o adoptă un comerciant pentru a obține profituri mici frecvente din mișcarea prețurilor mici în fiecare zi. Cu profituri mici din fiecare tranzacție se adună, poate genera o sumă substanțială în timp.

Scalping-ul este, de asemenea, o strategie de tranzacționare populară pe piața criptomonedei datorită naturii sale extrem de volatile. Scalpers utilizează adesea efectul de pârghie pentru a deschide mai multe tranzacții, împreună cu pierderi stop stricte pentru a gestiona riscul.

Comercianții Forex sau cripto utilizează această strategie printr-un răspuns rapid la mișcările pieței. Spre deosebire de a menține o poziție timp de câteva ore, zile sau săptămâni, un scalper tinde să reacționeze în câteva minute și uneori chiar în secunde. Consecvența și viteza sunt principalii factori care determină rezultatele.

Scalpingul necesită o volatilitate ridicată a perechii valutare alese. Mișcările semnificative ale prețurilor facilitează generarea de profituri, deși scalperii folosesc mai des exploziile de volatilitate pe termen scurt. Atunci când se compară tranzacționarea scalpului cu tranzacționarea zilnică sau tranzacționarea swing , tranzacționarea scalpului implică riscuri relativ scăzute și oferă randamente pe loc. Dar rezultatele depind în mare măsură de perseverența, autodisciplina și capitalul mare ale comerciantului pentru a obține un succes substanțial.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica