Cum să configurați o strategie de tranzacționare cu criptoscalping?

Smile Smile 18 Octombrie 2022 (ed.)

Dacă sunteți începător în cripto scalping, nu vă fie teamă și încercați. Puteți obține succes dacă urmați câteva reguli simple.

  1. Alegeți perechile de tranzacționare pentru scalping . Există câteva mii de active diferite tranzacționate pe piața cripto. Ele diferă prin prețuri, volume de tranzacționare, popularitate și capitalizare. Pentru a alege cu înțelepciune, țineți cont de lichiditatea și volatilitatea activelor.

  2. Găsiți o platformă de tranzacționare potrivită . Platforma selectată ar trebui să vă sprijine perechile de tranzacționare. Reputația sa este crucială și nimic nu depășește recenziile complete ale interfeței, experiența de tranzacționare și feedback-ul post-tranzacționare. Acordați atenție tarifelor și serviciilor suplimentare.

  3. Luați în considerare un bot de tranzacționare . Tranzacționarea scalpului se bazează pe viteză. Așa că cei care tranzacționează folosind programe sunt întotdeauna în pole position. Deși gestionarea manuală a portofoliului și a informațiilor este adesea posibilă, acestea necesită de obicei foarte mult timp, iar șansele de erori sunt mari.

  4. Luați în considerare taxele de tranzacționare . Veți efectua un număr mare de tranzacții, iar multe burse percep comisioane de tranzacționare pentru fiecare tranzacție. Folosiți fiecare ocazie pentru a le reduce.

  5. Încercați diverse strategii pentru a alege cea mai bună . Nu fi obsedat de o singură metodă; pariază sume mici pentru a verifica care strategii funcționează cel mai bine în cazul tău.

  6. Începeți scalpul!

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica