Care este cel mai bun interval de timp pentru scalping

Smile Smile 18 Octombrie 2022 (ed.)

Perioada de timp pentru scalping este modul în care obțineți „viteza de tranzacționare” sau numărul de tranzacții efectuate. În mod ideal, cel mai bun interval de timp pentru scalping ar trebui să varieze între diagrame de 5 până la 30 de minute. Cu cât intervalul de timp este mai mic, cu atât este mai mare numărul de configurații de tranzacționare posibile. Rețineți că acest lucru ar trebui să depindă în întregime de strategia pe care o alegeți pentru scalping.

Iată un exemplu de utilizare a BTC/USD. Am folosit un grafic de 5 minute cu indicatorul mediei mobile (MA) ca indicator de tendință și oscilatorul stocastic pentru impuls.

În acest exemplu, un scalper are șase tranzacții potențial profitabile în aproximativ 7 ore, fiecare tranzacție nu durează mai mult de 30 de minute.

Și aceasta este frumusețea scalpingului în cripto! Puteți colecta mai multe tranzacții profitabile într-o zi în care profiturile cumulate sunt semnificative.

Deși scalpingul poate fi o strategie de tranzacționare profitabilă, aceasta vine cu partea echitabilă de dezavantaje, cel mai mare fiind costul tranzacției. Tranzacționarea criptografică este renumită pentru taxele sale mari de tranzacționare, care pot reduce semnificativ profiturile totale.

Scalperii au nevoie de duritate mentală pentru a face față rutinei de cripto scalping rapid și de înaltă presiune. În cele din urmă, acest lucru necesită și asigură că aceștia își mențin strategia și își păstrează emoțiile departe de tranzacționarea lor.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica