O lista cu magazine online din Moldova

Anonim Anonim 23 Octombrie 2022 (ed.)

Aici o sa publicam o lista cu cele mai mari magazine din toate domeniile din Republica Moldova

Daca ati cumparat din alte parti si ne puteti recomanda un magazin, va rugam sa lasati un comentariu si noi il vom include in articol.

Magazine online cu electrocasnice si tehnologie:

bomba.md - Compania BOMBA este participantul principal pe piaţa moldovenească a aparatelor de uz casnic şi electrocasnice. Mai mult de 15 ani de dezvoltare reuşită a companiei au permis de a crea reţeaua majoră de supermarket-uri în toată republica.

maximum.md - Compania MAXIMUM ─ lider și expert în vânzări pe piața aparatelor electronice, de uz casnic, precum și a produselor digitale în Moldova sărbătorește în acest an aniversarea a 23 de ani de activitate.

eshop.md Internet magazinul și-a inceput activitatea sa la 1 decembrie 2005. Echipa Internet magazinului eshop.md se ocupă de vînzarea și livrarea tuturor produselor posibile. Echipa eshop.md, practic în fiecare zi adaugă produse noi și actualizează produsele deja expuse la vânzare

smart.md a fost lansat în 2013 cu scopul de a oferi cea mai plăcută și utilă experiență de cumpărături online pentru tine și prietenii tăi. La noi poți găsi o gamă variată de smartphone-uri, laptopuri, tablete și accesorii cu design deosebit.

Magazine online cu materiale de constructii:

nanu.md Grupul de companii NANU este prezent pe piata din Republica Moldova de aproape 15 ani, fiind o afacere 100% locala, oferind produse din domeniul constructiilor si reparatiilor, insotind atat profesionistii, cat si mesterii amatori, in toate proiectele lor personale si profesionale.

volta.md Mai bine de 32 ani de experienă ne-au determinat să devenim lideri pe piața Republicii Moldova, în domeniul produselor electrotehnice.
Importator și distribuitor oficial a peste 50 brănduri cu renume: BOSCH, MAKITA, SCHNEIDER ELECTRIC, HIMEL, PHILIPS, FUMAGALLI, SCAME, HOROZ ELECTRIC, YATO, TRIO LIGHTING, HAGEL, FIRMAN, REMEZA, etc., cu un sortiment peste 40 000 produse.

JARA.MD - Magazin de instalatii, pompe de caldura si conditionere

Lista va continua...

1 Răspuns