iOS 16 este disponibil

Anonim Anonim 14 Septembrie 2022 (ed.)

Noul sistem de operare iOS 16 este disponibil si il puteti descarca si instala chiar acuma pentru a va bucura de noile functii mult mai diferite de ce am vazut pana acum.

O nouă față pentru ecranul blocat

Personalizați-vă ecranul de blocare în moduri noi pentru a face iPhone-ul să arate exact ca dvs. Evidențiați fotografiile preferate, schimbați fonturile și alegeți widget-uri pentru a vedea tot ce vă interesează dintr-o privire.

Widgeturi

Cu widget-uri pe ecranul de blocare, vedeți dintr-o privire o varietate de date, cum ar fi vremea, evenimentele din calendar, data, fusul orar, alarmele, nivelul bateriei, soneriile de activitate și multe altele. alte informații din aplicațiile dvs. preferate .

Notificări

Pe ecranul blocat, vizualizați notificările ca o listă, grupați-le sau ascundeți-le. Vor apărea discret în partea de jos a ecranului pentru a nu vă deranja.

Ai mesaje noi

Acum puteți corecta un mesaj abia trimis sau chiar puteți anula expedierea. Și când cineva vă scrie, marcați un mesaj ca necitit dacă nu aveți timp să răspundeți la el. Va fi mai ușor să te gândești la asta mai târziu.

Mai multe delatii vedeți aici in prezentarea video mai detaliata

<iframe width="560" height="315" src="" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

1 Răspuns

  1. Smile Smile 14 Septembrie 2022 (ed..)

    Abia astept sa instalez noul iOS 16, din cate vad din prezentare s-ar putea sa castige atentia si fanilor Android smile