6 jocuri de strategie de browser 2022

Anonim Anonim 5 Septembrie 2022 (ed.)

Deși s-ar putea să credeți că jocurile de strategie prin browser nu au atâta profunzime ca jocurile de strategie pe consolă, unele au. Și nu numai că cele mai bune jocuri de strategie de browser sunt gratuite, ci le puteți accesa cu ușurință prin orice browser web.

Având în vedere acest lucru, iată cele mai bune jocuri de strategie pentru browser pentru a juca ore întregi. Aceste jocuri vor atrage multe tipuri de jucători de strategie. Unele pot părea puțin plictisitoare la suprafață, dar toate ascund o adâncime strategică serioasă.

1. Plasma Nemuritorilor

Joc de strategie browser Blight of the Immortals

Nu multe jocuri s-ar autoproclama cu atâta mândrie „cel mai lent joc în timp real pe care l-ai jucat vreodată”. Dar Blight of the Immortals face... și funcționează.

Ai putea crede că respingerea hoardelor de zombi ar fi o afacere rapidă și frenetică, dar acesta este un joc mai lent. Fiecare tură durează șase ore, așa că jucătorii sunt încurajați să se înregistreze din când în când în loc să joace în timp real. În plus, poți planifica din timp mișcările unităților tale, astfel încât să nu fii nevoit să te trezești în miezul nopții pentru a face următoarea mișcare.

Blight of the Immortals seamănă mult cu un joc de societate. La începutul fiecărui meci, îți construiești pachetul din cărțile disponibile. În timpul rândului tău, vei avea cinci cărți de jucat, fiecare dintre acestea oferindu-ți o putere de erou specială. Antrenând, gestionând și luptând eficient cu armatele tale, poți încerca să supraviețuiești.

Va trebui să-ți gestionezi resursele și să joci cărțile potrivite la momentele potrivite pentru a-ți învinge adversarii. Cheltuind monedele pe care le câștigi din joc, vei adăuga mai mulți eroi la pachet. Este o combinație care creează dependență. Atingerile îngrijite, cum ar fi arderea soldaților învinși pentru a-i împiedica să devină zombi, fac din Blight of the Immortals un joc surprinzător de tematic și captivant.

2. Gridland

Jocuri gratuite de strategie pentru browser gridland

Acest joc ar putea să nu pară un joc de strategie la început. Majoritatea jocurilor de tip meci trei nu sunt foarte strategice, dar Gridland este diferit --- este unul dintre cele mai bune jocuri de strategie pentru browser cu un mod single-player. Va trebui să te gândești inteligent la meciurile pe care le faci pentru a reuși.

Jocul conține două faze: zi și noapte. În timpul zilei, vei aduna resurse pentru a-ți construi așezarea. Noaptea, vei folosi arme și apărare pentru a supraviețui atacurilor diverselor creaturi. Va trebui să găsești rapid acele potriviri dacă vrei să ajungi.

Gridland este surprinzător de captivant atunci când intri în el, făcându-l unul dintre acele [jocuri web captivante, perfecte pentru pauze scurte. Descoperirea este o parte importantă a acestui joc, așa că nu vom intra în mai multe detalii. Nu există într-adevăr nicio modalitate de a o descrie corect --- doar du-te să-l verifici.

3. Vânător de cărți

Card Hunter Browser Joc de strategie

Card Hunter este un joc tactic de cărți de colecție (CCG) pe care îl puteți juca în browser sau printr-o aplicație descărcată. Îmbină jocul de rol și construirea pachetelor cu un simț al umorului pe care orice jucător de cărți sau jucător de rol îl va aprecia.

Puteți juca atât în ​​modul single cât și în modul multiplayer --- cu cât jucați mai mult, cu atât colectați mai multe cărți. În acest fel, este mult mai prietenos cu jucătorii decât unele dintre jocurile online pay-to-win de acolo. Fiecare bătălie este o confruntare strategică pe rând, în care joci cărți pentru a te deplasa și a ataca.

Adevărata distracție a Card Hunter este gestionarea pachetelor personajelor tale. Va trebui să le oferiți combinația potrivită de opt tipuri de cărți pentru a învinge minionii și monștrii pe care îi întâlniți. Indiferent dacă ești un jucător de lungă durată în jocuri de cărți sau nu, acesta este unul la care vei reveni ore în șir.

4. Regatul Rush

jocuri gratuite de strategie prin browser kingdom rush

Căutați jocuri de strategie gratuite pentru un singur jucător? Kingdom Rush este cel mai bun pariu al tău. Dacă sunteți familiarizat cu jocul, probabil că știți versiunea lui mobilă. După cum puteți vedea, este disponibil și pentru browserul dvs.

Dacă nu ai jucat niciodată Kingdom Rush, pregătește-te pentru apărarea turnului extrem de strategică. Există o mulțime de tipuri de turnuri, căi multiple de upgrade, tone de slujitori cu diferite puncte forte și puncte slabe și câteva amenajări de scenă cu adevărat interesante.

Există chiar și lupte cu șefii în care va trebui să planificați din timp pentru a vă asigura că aveți cele mai bune turnuri pentru a provoca rapid multe daune. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că sunteți capabil să doborâți minionii trimiși înainte. Arată drăguț și prost (și este), dar există și o mare profunzime strategică în acest joc.

5. Forge of Empires

Joc de strategie pentru browser Forge of Empires

Poate că știți că Forge of Empires este unul dintre cele mai bune jocuri mobile gratuite, dar de fapt a început ca un joc browser de strategie. Acest joc captivant te transportă prin timp, începând cu epoca de piatră.

Începi prin a construi un oraș folosind resursele și tehnologia fiecărei epoci. În modul single-player, joci pentru a construi o așezare care acoperă un întreg continent. Pe de altă parte, modul multiplayer vă permite să concurați cu alți jucători.

Forge of Empires nu înseamnă doar construirea --- va trebui să porți războaie și să-ți gestionezi finanțele strategic dacă vrei să reușești.

6. Elvenar

Elvenar Browser joc de strategie

Elvenar vine de la InnoGames, aceiași dezvoltatori care au creat Forge of Empires. Când începi jocul, îți alegi rasa: elf sau uman. Ambele curse au stiluri arhitecturale și militare diferite. Indiferent de rasă pe care o alegeți, obiectivul dvs. rămâne același --- trebuie să lucrați pentru a vă extinde orașul.

Pe măsură ce construiți mai multe rezidențe și ateliere în oraș, veți observa un aflux de monede și materiale de construcție. Ambele resurse sunt esențiale în construirea clădirilor culturale pentru a-ți menține locuitorii fericiți.

Odată ce ai atins un echilibru sănătos în orașul tău, poți începe să explorezi alte regiuni. Aceste expediții vă ajută să deblocați și mai multe tipuri de clădiri care vă vor face orașul și mai bun.

Elvenar are un gameplay convingător, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie considerat unul dintre [cele mai bune jocuri de browser gratuite pentru a ucide timpul.

Găsiți jocurile preferate de strategie de browser

Aceste jocuri de strategie prin browser te vor ține ocupat ore întregi cu strângerea de cărți, construirea pachetelor, încercarea de noi strategii și concurența împotriva altor jucători. S-ar putea să fie doar jocuri de strategie pentru browserul dvs. web, dar sunt totuși extrem de captivante.

Sursa: makeuseof.com

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica