Aeroportul lui Cristiana Ronaldo

Anonim Anonim 3 Septembrie 2022 (ed.)

Situat în Santa Cruz, Aeroportul Internațional Cristiano Ronaldo (Madeira) este principala poartă de intrare în regiune. Este utilizat în mod regulat de principalele companii aeriene europene.

Pista de aterizare este o piesă remarcabilă de inginerie civilă care merită admirată.

Conectează Madeira de toate aeroporturile din Portugalia într-un zbor de 1,5 ore și de principalele aeroporturi din Europa de Vest în puțin peste 3 ore. Zborurile către Insula Porto Santo durează 15 minute.


Aeroportul Madeira este cea mai remarcabilă structură care a fost construită vreodată pe insulă. Pista de la vechiul aeroport Funchal a fost extinsă de la 1600 de metri la 2781 de metri. Noua pistă, construită parțial pe mare, este o structură impunătoare. Se bazează pe 180 de stâlpi care constituie o adevărată capodoperă a construcțiilor civile. Fiecare stâlp are un diametru de 3 metri și se ridică la o înălțime de până la 50 de metri.

Terminalul mare și modern are un birou de informații turistice, un centru de rezervări pentru turism rezidențial, un oficiu poștal, agenții de închirieri auto și de turism, un birou de schimb valutar, un restaurant, baruri și mai multe magazine. Există, de asemenea, două puncte de acces gratuit la internet wi-fi (conexiune fără fir).
Aeroportul este situat la 16 km de Funchal, ceea ce durează aproximativ 15 minute.

Puteți verifica orele de sosire și de plecare pentru zborurile către insulele Madeira și Porto Santo pe site-ul ANA - Aeroportos de Portugal, SA Sunt indicate și zborurile de pe aeroporturile internaționale importante.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica