Noul joc din seria Mafia

Anonim Anonim 2 Septembrie 2022 (ed.)

Studioul Hangar 13 lucrează la al patrulea joc din seria Mafia. În cadrul unui raport publicat cu ocazia aniversării de douăzeci de ani a seriei, managerul general Roman Hladik a declarat că echipa lucrează la un nou titlu.

Să ridicăm un pahar tuturor celor care au făcut parte din această uimitoare comunitate a mafiei în ultimii 20 de ani. În august 2022, au trecut două decenii de când emblematica serie Mafia și-a făcut debutul cu Mafia: The City of Lost Heaven.

<iframe width="560" height="315" src="" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

A fost o călătorie lungă, de la prima Mafia la Mafia II , Mafia III , și remake-ul fidel, de la bază, a lui Mafia: Definitive Edition . Dar nu a fost ușor. Fie că au fost începuturile umile ale unei mici echipe de dezvoltare care lucrează la un joc care inițial nu a avut nimic de-a face cu crima organizată, că a fost găsirea modului potrivit de modernizare și de a construi pe baza viziunii jocului care a început totul, au existat multe de provocări pe parcurs.

Pe final de articol gasim anuntul facut de unul din membrii echipei

Sunt bucuros să confirm că am început să lucrăm la un nou proiect Mafia! Deși sunt câțiva ani distanță și nu putem împărtăși nimic mai mult acum, suntem foarte încântați să continuăm să lucrăm la această franciză iubită și să ne distrăm jucătorii cu povești noi.
Roman Hladik – manager general al studioului Hangar 13

Putem citi articolul intreg aici

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica