Aplicația web YouTube Music acceptă acum descărcări offline Traducere

Smile Smile 2 Martie (ed.)

Ce trebuie sa stii

  • Aplicația web YouTube Music pentru desktop vă va permite în curând să descărcați melodii pentru redare offline.
  • Găsiți pictograma „Descărcare” de lângă opțiunea „Salvare în bibliotecă” pe paginile cântecului/albumului. Accesați melodiile, listele de redare, albumele și podcasturile descărcate în Bibliotecă > Descărcări.
  • Melodiile descărcate vor necesita o conexiune la internet cel puțin o dată la 30 de zile.

Majoritatea serviciilor de streaming vă permit să descărcați melodii pentru a le asculta offline, fie într-o aplicație, fie pe desktop. Dar asta nu s-a întâmplat cu YouTube Music, în special cu versiunea sa web. Din fericire, aici există în sfârșit un motiv să ne bucurăm. YouTube Music pare să ofere o opțiune de a descărca melodii pentru utilizatorii de desktop. Deci, dacă ești deranjat de o conexiune Wi-Fi instabilă sau trebuie să călătorești în mod regulat, nu va mai trebui să sări peste muzică.

YouTube Music vă permite să descărcați melodii pentru a le asculta offline în aplicația web.

Multă vreme, ascultarea offline a fost posibilă doar în aplicația YouTube Music pentru smartphone-uri, iar toate funcțiile inteligente, cum ar fi încărcarea inteligentă, au fost rezervate aplicației. Din fericire (și în sfârșit!), YouTube extinde, de asemenea, suportul pentru descărcarea de melodii în aplicația sa web.

Imagine: Reddit

Deși lansarea nu a fost anunțată oficial, cel puțin un utilizator Reddit a observat o opțiune „Descărcare” (lângă opțiunea „Salvare în bibliotecă”) pe paginile albumului. Când faceți clic pe el, începe descărcarea în colțul din stânga jos.

Imagine: Reddit

Veți găsi toate melodiile descărcate în fila „Descărcări” de pe pagina bibliotecii. Aparent, YouTube Music vă va permite să descărcați liste de redare, podcasturi, melodii și albume.

Imagine: Reddit

Există, de asemenea, o opțiune „Setări de încărcare” care se presupune că va ajusta lucruri precum calitatea audio, dimensiunea, redarea și alte opțiuni.

Deși Google nu a anunțat oficial descărcări offline în aplicația web YouTube Music, pagina de descărcări menționează o avertizare importantă: descărcările rămân disponibile atâta timp cât dispozitivul dvs. are o conexiune la internet activă cel puțin o dată la 30 de zile.

Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor nu vor considera aceasta o problemă mare și vor fi în schimb mulțumiți de faptul că această funcție mult așteptată este în sfârșit aici. Nu este clar dacă acest lucru va fi exclusiv pentru utilizatorii YouTube Premium, deși se poate presupune că astfel de funcții vor intra sub protecție premium.

În orice caz, dacă asculți în mod regulat melodii în aplicația web YouTube Music și ai beneficia de redarea offline, aruncă o privire la butonul Descărcare de lângă albume.

Pentru a scrie un comentariu sau a adăuga conținut pe site, vă puteți autentifica